12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα εποχή για την αγορά φορητών υπολογιστών: Tα laptops της HUAWEI καταφθάνουν στην Ελλάδα με πολλές εκπλήξεις και αλλάζουν τα δεδομένα

    Η Huawei, ο Κινεζικός Κολοσσός που έφερε επανάσταση στην αγορά των smartphones και μένει πιστός στην εξέλιξη της τεχνολογίας προς όφελος του καταναλωτή, αλλάζει ξανά τα δεδομένα και επεκτείνει την προϊοντική της γκάμα στην ελληνική αγορά δίνοντας νέες ολοκληρωμένες λύσεις, αυτή τη φορά στον κλάδο των φορητών υπολογιστών.

    Τα μοντέλα που θα λανσαριστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές , θα είναι τα MateBook D14 και MateBook D15 από τη σειρά Matebook D της Huawei. Με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, κομψό σχεδιασμό και «έξυπνες» λειτουργικές δυνατότητες, είναι αναμενόμενο ότι θα φέρουν τα πάνω-κάτω στην αγορά!

    Τα laptop της σειράς Matebook D της Huawei προσφέρουν μέγιστη φορητότητα, εξαιρετικό design, πολύ καλές επιδόσεις, εντυπωσιακές οθόνες με σχεδόν ανύπαρκτα bezel και, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον! Για τους σύγχρονους καταναλωτές, η δυνατότητα φορητότητας είναι πλέον σχεδόν προαπαιτούμενο, όσον αφορά την επιλογή ηλεκτρονικού υπολογιστή. Όπως προαπαιτούμενες είναι επίσης οι ισχυρές επιδόσεις, η διάρκεια μπαταρίας, οι τεχνικές προδιαγραφές, η ποιότητα οθόνης. Παράλληλα, κριτήριο αγοράς είναι το design και η αισθητική, ο αέρας του «μοντέρνου» που αποπνέει μια συσκευή. Η σειρά Matebook D της Huawei τα καλύπτει όλα, με μοντέλα που συνδυάζουν σχεδιαστική πρωτοπορία και τεχνολογική υπεροχή, και μεταφέρουν την εμπειρία χρήσης σε μια νέα εποχή ευκολίας και πρακτικότητας για τους χρήστες φορητών υπολογιστών, παρέχοντάς τους ένα mobile γραφείο ανά πάσα στιγμή.

    Η φιλοσοφία; Με προτεραιότητα τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, η Huawei αξιοποίησε  την τεχνογνωσία της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της κατασκευής smartphones και μπήκε δυναμικά και στην αγορά των φορητών υπολογιστών. . Τα laptop της κυκλοφορούν ήδη σε πολλές χώρες, έχουν αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα σε παγκόσμιο επίπεδο, και πλέον εισέρχονται και στην ελληνική αγορά.  Το αποτέλεσμα; Η Huawei, με τα smartphones και τα laptops της, καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή, προσφέροντάς του ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας, καθώς ο χρήστης μπορεί να συνδέει τις δύο συσκευές με ένα άγγιγμα και να δουλεύει σε ένα περιβάλλον εύκολα, άνετα και γρήγορα, να περνά αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, να βλέπει τα περιεχόμενα που έχει αποθηκευμένα στο κινητό του απευθείας στον υπολογιστή του ή να χρησιμοποιεί το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και άλλες περιφερειακές συσκευές για να χειρίζεται το smartphone του.

    Ο σκοπός; Η Huawei είναι πρωτοπόρος στη δημιουργία έξυπνων λύσεων, με στόχο την ολοένα και πιο απολαυστική εμπειρία χρήσης η οποία ταυτόχρονα κάνει την καθημερινότητα του χρήστη πιο εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική. Η Huawei επενδύει την τεχνογνωσία της και αξιοποιεί την τεχνολογία της και στον τομέα των φορητών υπολογιστών, και θα συνεχίσει να το κάνει φέρνοντας ακόμα πιο «έξυπνη» τεχνολογία σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές.

    Επιτέλους τα laptops της Huawei καταφθάνουν σε μερικές ημέρες και στην Ελληνική αγορά και αναμένονται πολλές εκπλήξεις, μείνετε συντονισμένοι!

    Τα MateBook D14 και MateBook D15 της Huawei από τη μία θα προσφέρουν στους χρήστες εμπειρία άλλου επιπέδου, και από την άλλη θα ταράξουν τα νερά στην αγορά των φορητών υπολογιστών, ανεβάζοντας τα στάνταρντ στην κατηγορία τους. Το μέλλον των laptops είναι εδώ!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles