21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ηλεκτρική ρομποτική σκούπα από την Tesla!

    Σας παρουσιάζουμε την Tesla VCR600W, τη νέα ηλεκτρική ρομποτική σκούπα Tesla με την οποία ο καθαρισμός δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολος και διασκεδαστικός! Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης, είναι απλά να την ενεργοποιήσει και να την αφήσει να καθαρίσει τον χώρο που εκείνος θα επιλέξει αφού, η ηλεκτρική ρομποτική σκούπα Tesla δίνει την επιλογή στο χρήστη να ορίσει απαγορευμένες περιοχές αλλά και να προγραμματίσει την ώρα και τον χώρο καθαρισμού. Όλα αυτά γίνονται εύκολα μέσα από την εφαρμογή Tesla Smart Things που μπορεί να την εγκαταστήσει στο smartphone ή το tablet του.

     LDS λέϊζερ + SLAM πλοήγηση

    Ο αισθητήρας της συσκευής τη βοηθά να χαρτογραφήσει την κάτοψη του σπιτιού και τις θέσεις των εμποδίων ώστε να μπορεί να καθαρίζει τα δωμάτια ένα προς ένα και να τα διαχειρίζεται εύκολα σε ένα περίπλοκο περιβάλλον.

    Σχεδιασμός διαδρομής

    Η συσκευή υπολογίζει την καλύτερη διαδρομή για τον πιο αποτελεσματικό καθαρισμό. Αναγνωρίζει τα εμπόδια και πλοηγείται εύκολα αναμέσα τους.

    Ρύθμιση απαγορευμένης ζώνηςΣε περίπτωση που θέλεις να μείνει εκτός καθαρισμού ένα δωμάτιο ή μια συγκεκριμένη περιοχή, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτήν τη λειτουργία και να επιλέξεις τα μέρη που δεν θέλεις να πάει.

    Προγραμματισμός ΚαθαριότηταςΑκόμα και αν δεν είσαι στο σπίτι, μπορείς να επιλέξεις τον χρόνο καθαρισμού που επιθυμείς χρησιμοποιώντας τη λειτουργία προγραμματισμού και να αφήσεις το ρομπότ να κάνει τη δουλειά.

    Ανίχνευση χαλιούΗ συσκευή μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα το χαλί και να αυξήσει την ισχύ αναρρόφησης, προσαρμόζοντας τη διαφορά στο υλικό.

    Ισχυρή αναρρόφησηΟ κινητήρας της συσκευής είναι υψηλής απόδοσης και παράγει συνεχώς ισχυρή αναρρόφηση (έως 3000 Pa) για την αποτελεσματική αφαίρεση και της πιο λεπτής βρωμιάς από το δάπεδο.

    Αυτόματη ταξινόμηση APPΗ σκούπα ρομπότ μπορεί να εντοπίσει αυτόματα τα δωμάτια στο σπίτι και να τα ταξινομήσει ανεξάρτητα, κάτι που διευκολύνει τον καθαρισμό κάθε δωματίου.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles