21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία σας ενημερώνει για τις οφειλές σας στο Τμήμα Φορολογίας!

    ariadne

    Σε λειτουργία τέθηκε πρόσφατα η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «Φορολογικά Στοιχεία» μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «Αριάδνη» η οποία παρέχει στο φορολογούμενο τη δυνατότητα πρόσβασης στα φορολογικά του στοιχεία. Πιο συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική υπηρεσία «Φορολογικά Στοιχεία» βρίσκεται κάτω από την θεματική: Κατάλογος η-Υπηρεσίων → Φορολογικά, και σε πρώτο στάδιο παρέχει πρόσβαση σε στοιχεία Οφειλών και Πληρωμών προς το Τμήμα Φορολογίας.

    Απαραίτητη προϋπόθεση για πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία «Φορολογικά Στοιχεία» είναι, η εγγραφή στην Κυβερνητική Διαδικτυακή Δίοδο Ασφαλείας «Αριάδνη» (www.ariadne.gov.cy) η οποία προνοεί τον έλεγχο εγκυρότητας των προσωπικών σας στοιχείων και ενεργοποίηση των κωδικών σας ,μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη (Κ.Ε.Π.) Ακολούθως, μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας «Αριάδνη» καταχωρείτε, όταν σας ζητηθεί, όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

    Στη συνέχεια επιλέξτε:
    Διαχείριση προφίλ → Διαχείριση η-Υπηρεσιών → Εγγραφή η- Υπηρεσίας → Τμήμα Φορολογίας, και αφού επιλέξετε την ηλεκτρονική υπηρεσία που σας ενδιαφέει, συμπληρώστε τα κριτήρια εγγραφής και πατήστε «Ολοκλήρωση εγγραφής» (για οδηγίες παρακαλώ πατήστε εδώ).

    Το Τμήμα Φορολογίας αναμένεται να προβεί σύντομα στην αναβάθμιση της η-Υπηρεσίας «Φορολογικά Στοιχεία» με την προσθήκη επιπρόσθετων στοιχείων όπως Δηλώσεις, Φορολογίες κ.τ.λ..

    Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24801153, 25848888, 25848845, 23812161, 26804307.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles