13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα ημερομηνία για το Skull and Bones έδωσε η Ubisoft

    Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό! Το Skull and Bones για ακόμα μια φορά θα καθυστερήσει, καθώς το λανσάρισμά του πήρε την πέμπτη στη σειρά αναβολή. Τις προηγούμενες μέρες υπήρχαν σχετικές φήμες, όμως η Ubisoft επιβεβαίωσε την είδηση δύο μόλις μήνες πριν την προγραμματισμένη κυκλοφορία του Νοεμβρίου.

    Σχετικά με το παιχνίδι, η εταιρεία με ανακοίνωση αναφέρει: “Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να μετακινήσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 9 Μαρτίου 2023″.

    Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το Skull and Bones πίσω στο 2017, οι αναβολές είναι συνεχείς. Η Ubisoft Singapore, το studio που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του παιχνιδιού βρέθηκε στο στόχαστρο των Αρχών, από τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν αναφορές περί σεξουαλικής παρενόχλησης και μισθολογικές διακρίσεις στον εργασιακό χώρο. Από τότε, η έρευνα έχει ολοκληρωθεί και το studio “καθάρισε” με αποτέλεσμα οι gamers να ελπίζουν ότι θα μπορούσαν επιτέλους να παίξουν το Skull and Bones. Έμειναν όμως με την ελπίδα ξανά!

    Η Ubisoft αρχικά ανακοίνωσε τον τίτλο στην Ε3 πριν από 5 χρόνια, όπου υποσχέθηκε λανσάρισμα το 2018. Στη συνέχεια, η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε για το 2019, τα μέσα του 2020, το 2021 και τώρα για την περίοδο 2022-2023. Το 2020, η Elisabeth Pellen, creative director του παιχνιδιού, αιτιολόγησε τις καθυστερήσεις κάνοντας λόγο για αλλαγή οράματος.

    Διαβάστε επίσης:

    E3: Η μεγαλύτερη διοργάνωση στη βιομηχανία του gaming επιστρέφει τον Ιούνιο του 2023

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles