24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της

    site ipourgeio biomixanias emporiou kai texnologias

    Σε λειτουργία τέθηκε πρόσφατα η νέα ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mcit.gov.cy/mcit/sit.

    Πρόκειται, ουσιαστικά, για μία ολοκληρωμένη ηλεκτρονική και εύχρηστη διαδικτυακή πύλη που στοχεύει στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και παροχή πληροφοριών στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της, σε θέματα επιχειρηματικότητας, βιομηχανίας, τεχνολογίας και καινοτομίας καθώς και για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται σχετικά με την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή τους.

    Ειδικότερα,  στο διαδικτυακό χώρο της Υπηρεσίας Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, μπορεί κανείς να ενημερωθεί μεταξύ άλλων, για τα “Xρηματοδοτικά Προγράμματα” που προκηρύσσονται  κατά καιρούς ενώ παρέχεται επίσης η επιλογή “Εγγραφή για λήψη Ενημερωτικών Μηνυμάτων”.

    Πρόσθετα, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σε σχέση με τις διαδικασίες εγκατάστασης και παροχής υπηρεσιών στην εσωτερική αγορά, την πολιτική των ΜΜΕ, νομοθεσίες και κανονισμούς, ηλεκτρονικό εμπόριο, εσωτερική αγορά (δίκτυο “ΙΜΙ“, “Solvit” και “Η Ευρώπη σου“). Τέλος να σημειωθεί ότι  η ιστοσελίδα είναι προσβάσσιμη μέσω Twitter και Facebook.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles