18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα καθυστέρηση για Aquaman 2 και Shazam! Fury of the Gods

    Οι ταινίες της DC αλλάζουν ημερομηνία κυκλοφορίας για ακόμα μια φορά, γι’ αυτό οι fans πρέπει να οπλιστούν με… υπομονή. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι τα επερχόμενα blockbusters Shazam! Fury of the Gods και Aquaman and the Lost Kingdom δε θα κάνουν πρεμιέρα στις ημερομηνίες που είχαν αρχικά ανακοινωθεί.

    Το sequel του Shazam! ήταν προγραμματισμένο για τις 21 Δεκεμβρίου 2022, τώρα όμως μεταφέρεται για τις 17 Μαρτίου 2023. Το Aquaman 2, το οποίο περιμέναμε το Μάρτιο, θα φτάσει με μεγάλη καθυστέρηση στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου 2023.

    Στο πλαίσιο αυτό, ο σκηνοθέτης του Shazam! Fury of the Gods David F. Sandberg σχολίασε το θέμα στο Twitter, αποκαλύπτοντας ότι ένας από τους λόγους της καθυστέρησης ήταν η αποφυγή της προβολής της ταινίας απέναντι στο Avatar: The Way of Water που θα κυκλοφορήσει επίσης το Δεκέμβριο.

    Διαβάστε επίσης:

    Disney+ Day: Στις 8 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε με σούπερ πρεμιέρες του Thor: Love & Thunder, Πινόκιο (κι όχι μόνο)! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles