16.6 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024
More

    Νέα καθυστέρηση για Kraven the Hunter και Karate Kid

    Μερικά κακά μαντάτα έφτασαν τις τελευταίες ώρες από τη Sony. Από τη στιγμή που η ταινία δράσης “Kraven the Hunter” με πρωταγωνιστή τον Aaron Taylor-Johnson είχε ήδη αναβληθεί από το 2023 κατά ένα χρόνο, η Sony αποφάσισε να προσθέτει τώρα μερικούς ακόμη μήνες στην καθυστέρηση. Παράλληλα, όπως μαθαίνουμε, η επιστροφή του “Karate Kid” είναι ακόμα αρκετά μακριά.

    Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, το “Kraven the Hunter” δεν θα κάνει πρεμιέρα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους – στις 13 Δεκεμβρίου για την ακρίβεια. Οι αρχικές εικασίες δείχνουν ότι η περαιτέρω αναβολή του blockbuster θα μπορούσε ενδεχομένως να συνδεθεί με την αποτυχία του “Madame Web”. Σύμφωνα με τη Sony, ωστόσο, η καθυστέρηση οφείλεται σε γενικές αναθεωρήσεις του χρονοδιαγράμματος.

    Το “Kraven the Hunter” μεταφέρεται έτσι στην αρχική ημερομηνία που είχε δοθεί για το νέο “Karate Kid”, το οποίο αναβλήθηκε για τις 30 Μαΐου 2025. Προφανώς, το στούντιο φαίνεται να θέλει να επικεντρωθεί πρώτα στο φινάλε του “Cobra Kai”, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Τα ευχάριστα είναι ότι στην ταινία θα δούμε γνώριμα πρόσωπα, όπως ο Ralph Macchio, που ενσάρκωσε το “Kid” στις τρεις πρώτες ταινίες του franchise, και ο Jackie Chan, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του μεγαλύτερου δασκάλου πολεμικών τεχνών που ενεργεί ως μέντορας στο reboot του 2010.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles