16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα κινηματογραφική συνάντηση για Τζωρτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς

    Ο Τζωρτζ Κλούνεϊ και η Τζούλια Ρόμπερτς αποτελούν δύο εξαιρετικά δημοφιλείς ηθοποιούς και έχουμε δει αρκετές φορές να συμπρωταγωνιστούν στη μεγάλη οθόνη. Οι εν λόγω σταρς θα ενώσουν για μια ακόμα φορά τις δυνάμεις τους, αυτή τη φορά στη ρομαντική κομεντί «Ticket to Paradise», σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη Universal Pictures. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Οκτωβρίου.

    Πιο συγκεκριμένα, στη νέα ταινία η Ρόμπερτς και ο Κλούνεϊ υποδύονται ένα διαζευγμένο ζευγάρι που αναγκάζεται να ξανασμίξει σ’ ένα ταξίδι στο Μπαλί, προκειμένου να σταματήσει την κόρη του να κάνει το ίδιο λάθος που εκείνοι θεωρούν πως έκαναν 25 χρόνια νωρίτερα.

    Το ζευγάρι προσπαθεί να παραμερίσει τις διαφορές του και να κάνει ανακωχή στο όνομα της κόρης του. Ο Βρετανός σκηνοθέτης, παραγωγός Όλ Πάρκερ γνωστός από το «Mamma Mia! Here We Go Again» και «The Best Exotic Marigold Hotel», σκηνοθέτησε το «Ticket to Paradise» και έγραψε το σενάριο μαζί με τον Ντάνιελ Πίπσκι.

    Η Ρόμπερτς επιστρέφει σε ρομαντική κομεντί ύστερα από 20 χρόνια. Μετά τις μεγάλες της επιτυχίες όπως το «Pretty Women», «My Best Friend’s Wedding», «Runaway Bride», «Notting Hill» η σταρ δήλωσε ότι δεν είχε ερωτευτεί σενάριο -μέχρι που διάβασε το «Ticket to Paradise». Αν και οι ρομαντικές κωμωδίες έχουν ως επί το πλείστον μειωθεί, το είδος παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης μετά την ερωτική περιπέτεια δράσης της Paramount «The Lost City», με πρωταγωνιστές τη Σάντρα Μπούλοκ και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ, που μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 100 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο ράπερ Bad Bunny πρωταγωνιστής στο spin-off του Spider-Man «El Muerto» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles