21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ξεκινήματα και ανατροπές στο τελευταίο trailer του Stranger Things- Δείτε το video

    Το Stranger Things αποτελεί μια από τις σειρές του Netflix που αγαπήθηκαν από το κοινό παγκοσμίως. Τα νοσταλγικά 80s vibes, η μουσική, το απίθανα λαμπερό cast, το ψυχροπολεμικό setting είναι αρκετά για να καταλάβουμε τους λόγους που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων.

    Πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή της 4ης σεζόν. Μέσα από ένα νέο trailer είμαστε έτοιμοι να πάρουμε μια μικρή γεύση από τη συνέχεια. Στο νέο video που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την Eleven σε μεγαλύτερη πια ηλικία μαζί με την οικογένεια των Byers να μετακομίζει στην Καλιφόρνια, για ένα νέο ξεκίνημα. Στο τέλος όμως όλα ανατρέπονται!

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

     

    Διαβάστε επίσης: ‘Κομάντα και Δράκοι’: H νέα ελληνική σειρά επιστημονικής φαντασίας του MEGA που έχει κάτι από Stranger Things! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles