BREAKING

Νέα κυάλια DEV-50V από τη Sony

[δελτίο τύπου] Μειώστε το βάρος που μεταφέρετε και κρατήστε περισσότερες στιγμές από την επόμενη εκδρομή σας. Τα νέα ψηφιακά κιάλια με δυνατότητα εγγραφής, DEV-50V, από τη Sony, σας προσφέρουν εξαιρετικά κοντινά όσων παρατηρείτε στις εκδρομές σας, και ενώ τα παρατηρείτε, μπορείτε εύκολα να απαθανατίσετε το πολύχρωμο πουλί, τη ντροπαλή ενυδρίδα ή τη μακρινή κορυφογραμμή, με σταθερές λήψεις ή εκπληκτικής ποιότητας HD βίντεο, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

front_CX405XX_CX43300_BK-1200

Ελαφρύτερα κατά 30% από τα προηγούμενα μοντέλα, αυτά τα κιάλια, που είναι ανθεκτικά στο πιτσίλισμα και τη σκόνη, αποτελούν τον πιστό σας σύντροφο στα ταξίδια σας… πάρτε τα μαζί σας στα δάση με τα βρεγμένα φύλλα και τις αμμουδερές παραλίες.

Σε αυτές τις εκδρομές, συνήθως, θα παίρνατε μαζί όλο τον εξοπλισμό σας, τα κιάλια και την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με το ογκώδη τηλεφακό. Αλλά με τα DEV-50V, μπορείτε να παρατηρείτε τη ζωή στη φύση με κοντινά πλάνα, να τραβήξετε εντυπωσιακές φωτογραφίες και να γυρίσετε ομαλά και ευκρινή βίντεο… και όλα αυτά, χωρίς το επιπλέον βάρος.

«Σαρώστε» το χώρο γύρω σας με χαμηλή ισχύ, για να εντοπίσετε το θέμα σας και στη συνέχεια, κάντε ομαλά ζουμ πάνω στο απομακρυσμένο πουλί ή το ζώο. Ένα εντυπωσιακό, νέο, ηλεκτρονικό σκόπευτρο XGA OLED Tru-Finder αποδίδει βελτιωμένη ανάλυση και αντίθεση για ορατά καθαρότερες εικόνες. Ακόμα και όταν κάνετε ζουμ, η λειτουργία Optical SteadyShot με σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Active mode σταθεροποιεί τα πράγματα και μειώνει τη θολότητα, για να μπορείτε να αναγνωρίζετε, εύκολα, το νέο σας εύρημα.

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα κιάλια, δεν υπάρχει ανάγκη να εστιάσετε χειροκίνητα, όσο αλλάζει η σκηνή. Χάρη στη γρήγορη, ακριβή αυτόματη εστίαση, όλα μένουν έντονα εστιασμένα, ακόμα και όταν κάνετε ζουμ ή όταν το αντικείμενό σας κινείται πολύ γρήγορα.

Πολύ συχνά, με τα συνηθισμένα κιάλια, παλεύατε να δείτε και να εστιάσετε καθαρά σε χαμηλό φωτισμό, όχι πια! Η φωτεινότητα του ηλεκτρονικού σκοπεύτρου στα DEV-50V αυξάνεται από την πρόσφατα ανεπτυγμένη τεχνολογία Hyper gain σε χαμηλό φωτισμό και σας βοηθά να βλέπετε πιο καθαρά, ακόμα και μία κουκουβάγια στο σούρουπο. Η λειτουργία Hyper gain αυξάνει ηλεκτρονικά τη φωτεινότητα του σκοπεύτρου, έτσι ώστε να εντοπίζετε γρήγορα και να καδράρετε το θέμα σας, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα από το κάνετε μία φανταστική ανακάλυψη και ψάχνοντας τη φωτογραφική σας μηχανή να χαθεί, τελικά, αυτή η στιγμή. Με τα κιάλια DEV-50V, είναι εύκολο να συλλάβετε τη στιγμή και να την απαθανατίσετε. Πατήστε το κουμπί του κλείστρου και τραβήξτε καθαρές και γεμάτες λεπτομέρειες, φωτογραφίες 20,4 megapixel ή απλά αγγίξτε το εύχρηστο κουμπί εγγραφής και αμέσως μετά αρχίστε να τραβάτε βίντεο σε Full HD. Δεδομένου ότι υπάρχουν δυο εντελώς χωριστοί φακοί, αισθητήρες εικόνας και επεξεργαστές εικόνας, μπορείτε να τραβήξετε και σε 3D, για να τα απολαύστε στην 3D τηλεόρασή σας.

Όταν επιστρέψετε στο σπίτι, συνδέστε τα κιάλια στην τηλεόρασή σας και δείτε ό,τι καταγράψατε μέσα στην ημέρα σας, σε ποιότητα HD. Εναλλακτικά, βάλτε την κάρτα μνήμης στον υπολογιστή ή στην ψηφιακή σας κορνίζα και ξαναζήστε τις αναμνήσεις σας.

Τα νέα ψηφιακά κιάλια, με δυνατότητα εγγραφής, DEV-50V, από τη Sony, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούνιο του 2013.

Ακολουθήστε το digitallife.gr στο Google News

0 Comment