13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα LG NanoCell τηλεόραση για μία κινηματογραφική εμπειρία θέασης χωρίς προηγούμενο

    Η νέα σειρά NanoCell τηλεοράσεων της LG Electronics (LG) διευρύνεται με ένα ακόμα μοντέλο, την LG NANO866 86 ιντσών. Με Real 4K ανάλυση, οι εικόνες γίνονται πιο ρεαλιστικές και ζωηρές, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία θέασης.

    Με 8 εκατομμύρια pixels και τη χρήση των νανοσωματιδίων, που φιλτράρουν τα χρώματα, απομακρύνοντας την ασάφεια από τα μήκη κύματος RGB, αποδίδονται πιο ευκρινείς εικόνες, αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια. Την Real 4K ανάλυση έρχεται να ολοκληρώσει η τεχνολογία NanoCell, για μια εμπειρία 4Κ που ξεπερνά τα διεθνή πρότυπα. Παράλληλα, χάρη στο Full Array Dimming, ελέγχονται με ακρίβεια και μεμονωμένα τα στοιχεία οπίσθιου φωτισμού LED, με αποτέλεσμα πιο έντονη αντίθεση και εικόνα, που φαντάζει αληθινή.

    Το νέο μοντέλο NANO866 με Real 4K ανάλυση έρχεται με ξεχωριστές δυνατότητες

    To σπίτι πλέον μετατρέπεται σε κινηματογράφο με το βελτιωμένο πρότυπο HDR, τη λειτουργία FILMMAKER MODE™, που αποδίδει το αρχικό όραμα του σκηνοθέτη, το “Pure Colors” και τις αναβαθμισμένες τεχνολογίες Dolby. Συγκεκριμένα, το Dolby Vision IQ προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου και τον περιβάλλοντα χώρο, ενώ το Dolby Atmos αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround.

    Το χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί τα νέα μοντέλα LG NanoCell τηλεοράσεων, είναι ο επεξεργαστής α7 Gen4 AI 4K, που αναλύει και βελτιστοποιεί το περιεχόμενο, ώστε κάθε ρύθμιση σε εικόνα και ήχο να γίνεται αυτόματα, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία διαθέτουν το LG ThinQ AI, που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με την τηλεόρασή τους, δίνοντας φωνητικές εντολές στα ελληνικά[1].

    Αυτό το ξεχωριστό μοντέλο LG NANO866, δεν θα μπορούσε να μην ανταποκρίνεται και στις ανάγκες των gamers, καθώς ενσωματώνει μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες και τεχνολογίες, όπως την AMD FreeSync. Επιπλέον, υποστηρίζει το VRR, ALLM και eaRC που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1., επιτρέποντας γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακόμη, το Game Optimizer προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της εικόνας, βελτιστοποιώντας τα γραφικά.

    Για εκείνους που θέλουν να παρακολουθούν τα αθλητικά με συναρπαστικό ήχο surround, οι νέες NANO866 τηλεοράσεις συνδέονται εύκολα με ηχεία Bluetooth αποδίδοντας πιο πλούσιο και ρεαλιστικό ήχο. Τέλος, διαθέτουν τη λειτουργία “Sports Alert”, που ενημερώνει τους χρήστες για την πορεία των αγώνων των αγαπημένων τους ομάδων.

    [1] Δυνατότητα περιορισμένων προτάσεων και εντολών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles