18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ματιά στο Shazam: Fury of the Gods της DC (trailer)

    Φτάνει σιγά σιγά η ώρα να επιστρέψουμε στο universe της DC, μετά από μια περίοδο με μεγάλες ανατροπές στο εσωτερικό της εταιρείας. Οι James Gunn και Peter Safran, που έχουν το τιμόνι πια στα χέρια τους, έρχονται με ένα νέο όραμα, το οποίο αντικατοπτρίζεται στο επερχόμενο sequel Shazam: Fury of the Gods.

    Η ταινία, τις τελευταίες ώρες, απέκτησε ένα φρέσκο trailer, το οποίο άλλους θα τους ενθουσιάσει άλλους θα τους αφήσει με μια αίσθηση αμηχανίας. Το δεύτερο κεφάλαιο του Shazam είναι ένα project που οι fans περίμεναν εδώ και πολύ καιρό και επιτέλους θα καταφθάσει στις αίθουσες στις 17 Μαρτίου 2023. Είναι το πρώτο film που θα κυκλοφορήσει υπό τη νέα ηγεσία της DC, δίνοντας μια μικρή γεύση σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε στο μέλλον.

    Στη νέα ταινία, ο Billy Batson (Asher Angel) έχει εξοικειωθεί πλέον με την ιδέα του Shazam, το ίδιο και η οικογένειά του. Όμως, με τόσους νέους ήρωες τριγύρω, οι κόρες του Atlas (Helen Mirren, Lucy Liu και Rachel Ziegler) δημιουργούν περισσότερα προβλήματα.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης: Βόμβα! Ακυρώθηκε ξαφνικά η ταινία για τη ζωή της Madonna (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles