15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα μεγάλη αλλαγή στο Facebook ανακοίνωσε ο Zuckerberg. Οι χρήστες θα δίνουν το feedback τους

    Χωρίς τέλος, οι αλλαγές στο Facebook News Feed, το οποίο ήδη γνωρίζουμε ότι πλέον θα δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα σε δημοσιεύσεις φίλων, συνεργατών και οικογένειας, δηλαδή όσων βρίσκονται στη “friends list” μας και όχι των σελίδων στις οποίες έχουμε κάνει like ή ειδησεογραφικών sites. Ο Mark Zuckerberg, σε νέα δημοσίευσή του, συμπληρώνει τώρα, ότι οι χρήστες θα μπορούν και να δηλώνουν στο Facebook αν μια πηγή είναι αξιόπιστη ή όχι.

    facebook

    Στο σχετικό post, ο Zuckerberg επαναλαμβάνει ότι επιθυμεί ο χρόνος που περνάμε το Facebook το 2018 να είναι χρόνος που ξοδεύεται ποιοτικά.

    Για το Facebook είναι σημαντικό να προωθεί υψηλής ποιότητας και αξιόπιστο περιεχόμενο, με το social media site να ζητά τώρα γι’ αυτό το λόγο το feedback της κοινότητάς του.

    Στόχος για ακόμη μία φορά, η καταπολέμηση των fake news και η προώθηση της ποιοτικής ενημέρωσης, με τους χρήστες πλέον να ερωτώνται για το εάν μία συγκεκριμένη πηγή είναι αξιόπιστη.  Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό θα βελτιώσει το news feed μας, κάτι που φαίνεται πως αποτελεί προτεραιτότητα για το Facebook…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles