15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα οθόνη Philips 243B1 από την MMD – Παραγωγικότητα και άνεση σε έναν φιλικό προς το περιβάλλον σχεδιασμό

    Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει το λανσάρισμα της 24” (60,5 εκ. διαγ.) LCD οθόνης Philips 243B1. Εξοπλισμένη με ανάλυση Full HD (1920 x 1080), τεχνολογία USB-C docking, συνδεσιμότητα HDMI, καθώς και μία πλούσια ποικιλία χαρακτηριστικών και τεχνολογιών που έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη άνεση και παραγωγικότητα.

    Αυτή η οθόνη είναι επίσης μία εξαιρετική επιλογή για χρήστες με οικολογική συνείδηση: δεν πληροί μόνο αυστηρές περιβαλλοντικές προδιαγραφές όπως ENERGY STAR, EPEAT και TCO, αλλά είναι και εξοπλισμένη με τη λειτουργία PowerSensor που μπορεί να εξοικονομήσει έως και 80% του ενεργειακού κόστους.

    PHILIPS 243b1

    Πιο απλή από ποτέ

    Η Philips 243B1 προσφέρει την απλότητα της σύνδεσης ενός καλωδίου USB-C. Οι χρήστες χρειάζεται να συνδέσουν το συμβατό τους φορητό υπολογιστή απευθείας στην οθόνη χρησιμοποιώντας μόνο ένα λεπτό, αναστρέψιμο καλώδιο για να απολαμβάνουν ασφαλή μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας USB 3.2 και να παρακολουθούν βίντεο FHD κατά την τροφοδοσία και επαναφόρτιση του φορητού υπολογιστή τους.

    Άνεση, ευκολία και συνδεσιμότητα

    Σχεδιασμένη για την απόλυτη άνεση και ευκολία του χρήστη, η Philips 243B1 διαθέτει τεχνολογία Flicker-Free και λειτουργία LowBlue Mode για προστασία από την κόπωση των ματιών, καθώς και την πλήρως ρυθμιζόμενη βάση SmartErgoBase που μπορεί να περιστραφεί και να λάβει κλίση, για εργονομική άνεση και απρόσκοπτη διαχείριση καλωδίων. Η εύκολη συνδεσιμότητα είναι επίσης εξασφαλισμένη χάρη σε ένα σύνολο επιλογών, συμπεριλαμβανομένων των DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP, RJ45, και πολλά άλλα.

    PHILIPS 243b1

    Οικολογική συνείδηση

    Η Philips 243B1 συμμορφώνεται με πολυάριθμα περιβαλλοντικά πρότυπα και πιστοποιήσεις όπως EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge, και RoHS. Ένα ενσωματωμένο PowerSensor ανιχνεύει αυτόματα την παρουσία του χρήστη και ρυθμίζει αντίστοιχα τη φωτεινότητα της οθόνης, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%. Επιπλέον, η οθόνη είναι εξοπλισμένη με έναν LightSensor που ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της εικόνας για να ταιριάζει στις συνθήκες φωτισμού του χώρου, καθώς και ένα Zero Power Switch για να εξασφαλίζει μηδενική κατανάλωση ενέργειας. Συσκευασμένη σε 100% ανακυκλώσιμο υλικό, η Philips 243B1 βασίζεται σε 85% ανακυκλώσιμο πλαστικό μετά τη κατανάλωση και είναι πλήρως απαλλαγμένη από επιβλαβείς ουσίες όπως υδράργυρο, μόλυβδο, και PVC/BFR.

    Άνετη, καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον, η οθόνη Philips 243B1 θα είναι διαθέσιμη από τον Μάρτιο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €269.

    Για περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips πατήστε εδώ.

    PHILIPS 243b1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles