23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Νεα παράταση Υποβολής Προτάσεων Επιχειρηματικής Καινοτομίας λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό

    Λόγω των μέτρων που ανακοινωθήκαν από την Κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) ανακοίνωσε τις νέες καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής προτάσεων των Προγραμμάτων υποστήριξης της επιχειρηματικής καινοτομίας, οι οποίες παρατείνονται ως ακολούθως:

    • «Δημιουργία και Αρχική Ανάπτυξη Startups με Διεθνή Προσανατολισμό» (Pre-Seed): 15 Μαΐου 2020, ώρα 13.00,
    • «Ανάπτυξη Διεθνώς Ανταγωνιστικών Καινοτόμων Προϊόντων και Υπηρεσιών από Startups» (Seed): 08 Μαΐου 2020, ώρα 13.00, και
    • «Ανάπτυξη και Προώθηση Διεθνώς Ανταγωνιστικών Καινοτόμων Προϊόντων και Υπηρεσιών από Υφιστάμενες Επιχειρήσεις» (Innovate): 30 Απριλίου 2020, ώρα 13.00.

    Οι αναθεωρημένες Προσκλήσεις των εν λόγω Προγραμμάτων, στις οποίες καταγράφεται η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας και οι επικαιροποιημένοι προϋπολογισμοί των Προσκλήσεων, θα αναρτηθούν σύντομα στην Πύλη IRIS.

    Σημειώνεται επίσης ότι το ΙδΕΚ διοργανώνει την Τρίτη 31 Μαρτίου και ώρα 10 π.μ, σχετικό webinar με στόχο να στηρίξει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στα προγράμματα επιχειρηματικής καινοτομίας. Το webinar απευθύνεται σε επιχειρήσεις που υπέβαλαν προτάσεις στην πρώτη καταληκτική ημερομηνία χωρίς επιτυχία καθώς και επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να υποβάλουν προτάσεις για την δεύτερη καταληκτική ημερομηνία. Κύριος στόχος του webinar είναι η δημιουργία διαλόγου αναφορικά με τη Β’ φάση αξιολόγησης των Προγραμμάτων με τη συμμετοχή αξιολογητών που συμμετείχαν στην αξιολόγηση κατά την πρώτη καταληκτική ημερομηνία, καθώς η παροχή πληρέστερης πληροφόρησης για τις απαιτήσεις και τις ειδικές επιδιώξεις των Προγραμμάτων, με απώτερο σκοπό την υποβολή ποιοτικών Προτάσεων που θα ανταποκρίνονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό στη στόχευση των Προγραμμάτων. Περισσότερες πληροφορίες για τη δυνατότητα συμμετοχής και λεπτομέρειες σύνδεσης θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών.

    Τέλος, σημειώνεται ότι θα ληφθούν υπόψη τυχόν νέα μέτρα για τον κορωνοϊό και θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles