17.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέα πλάνα του Silent Hill 2 Remake αποκάλυψε η Konami (trailer)

    Η Bloober Team και η Konami αποκάλυψαν μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο remake του Silent Hill 2, στο πλαίσιο του πρώτου State of Play της Sony για το 2024. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αφού η εταιρεία απλώς επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη. Το Silent Hill 2 είχε αρχικά προγραμματιστεί για το 2024. Ωστόσο, δε δόθηκε καμία ημερομηνία στο σύντομο trailer του παιχνιδιού που παρουσιάστηκε, κάτι το οποίο μας καθιστά… επιφυλακτικούς.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Από τότε που η Konami αποκάλυψε ότι η Bloober Team ανέλαβε την ανάπτυξη του remake του Silent Hill 2 το 2022, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το τι αυτό περιλαμβάνει. Φυσικά, στα γραφικά υπάρχει μια τεράστια αναβάθμιση και μερικά από τα μοντέλα χαρακτήρων έχουν μεταμορφωθεί. Τα σύντομα πλάνα όμως δεν βοηθούν ιδιαίτερα ώστε να καταλάβουμε τις περαιτέρω αλλαγές.

    Το Silent Hill 2 αποτελεί ένα από τα πιο επιδραστικά horror games στην ιστορία της βιομηχανίας. Κυκλοφόρησε αρχικά το 2001 για το PlayStation 2 και στη συνέχεια στις άλλες πλατφόρμες. Η ιστορία ακολουθεί τον James Sunderland, έναν άνδρα που λαμβάνει ένα γράμμα από την πεθερά του, η οποία πέθανε πριν από τρία χρόνια, καλώντας τον να επισκεφτεί την πόλη Silent Hill. Ο James πηγαίνει στην πόλη με την ελπίδα να βρει απαντήσεις σχετικά με τον θάνατο, αλλά γρήγορα βρίσκεται να βυθίζεται σε έναν εφιάλτη.

    Το Silent Hill 2 έχει επηρεάσει πολλά παιχνίδια τρόμου και θεωρείται ένα από τα κορυφαία του είδους του. Η ανακοίνωση του remake από την Bloober Team και την Konami προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στην gaming κοινότητα, καθώς οι fans του παιχνιδιού αναμένουν να δουν μια σοβαρή αναβάθμιση του αγαπημένου τους τίτλου με σύγχρονα γραφικά και νέες προσθήκες.

    Διαβάστε επίσης:

    Resident Evil 4 Remake: 6,5 εκατ. αντίτυπα σε χρόνο… ρεκόρ – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles