15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα πλατφόρμα social media με υπογραφή Ντόναλντ Τραμπ

    Δεν είναι πολλοί αυτοί που έφαγαν “πόρτα” από όλα τα social media, ο Ντόναλντ Τραμπ όμως δεν αποτελεί συνηθισμένη περίπτωση. Ήδη από τον Ιανουάριο, οι πλατφόρμες Twitter, Facebook και YouTube πρακτικά τον”εκδίωξαν”, αφού κατηγορήθηκε ως υποκινητής της επίθεσης στο Καπιτώλιο.

    Έρχεται το «Truth Social»

    Όμως, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανήγγειλε την ίδρυση του δικού του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, που βάπτισε «Truth Social», δηλώνοντας:

    «Δημιούργησα τον Truth Social και τον όμιλο Trump Media and Technology για να αντισταθούμε στην τυραννία των γιγάντων της τεχνολογίας». Ο Τραμπ διευκρίνισε ότι ο νέος ιστότοπος θα λειτουργήσει εντός του 2022. Εξέφρασε την πρόθεσή του η εταιρεία που θα διαχειρίζεται τον όμιλο να εισαχθεί στο χρηματιστήριο.

    «Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι Ταλιμπάν έχουν τεράστια παρουσία στο Twitter, μολαταύτα ο αγαπημένος σας αμερικανός πρόεδρος φιμώνεται. Αυτό είναι απαράδεκτο», εξήγησε ο μεγιστάνας των ακινήτων, προσθέτοντας ότι σκοπός του νέου ιστότοπου θα είναι να «δώσει φωνή» σε «όλους».

    Η εφαρμογή για την πρόσβαση στον ιστότοπο είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία στο App Store της Apple και η πιλοτική («beta») λειτουργία της θα αρχίσει για προσκεκλημένους χρήστες τον Νοέμβριο, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της εταιρείας. Θα προσφερθεί επίσης συνδρομητική υπηρεσία βίντεο.

    Διαβάστε επίσης: 

    Marvel Studios: Νέες καθυστερήσεις για Black Panther, Thor και Doctor Strange

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles