18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα προγράμματα συμβολαίου κινητής από τη Vodafone

    Η Vodafone ανακοινώνει ότι από 12/12/2018:

    α. Διατίθενται εμπορικά, για νέους και υφιστάμενους ιδιώτες συνδρομητές Vodafone, τα νέα προγράμματα συμβολαίου κινητής:

    • Vodafone RED Start, Vodafone RED Plus και Vodafone RED Max
    • Vodafone Family RED Start, Vodafone Family RED Plus και Vodafone Family RED Max
    • Vodafone Flex

    Τα βασικά χαρακτηριστικά και οι χρεώσεις των νέων προγραμμάτων συνοψίζονται παρακάτω στον αντίστοιχο πίνακα.

    Vodafone RED

    vodafone-red-new-image

    * H χρέωση της εκτός παγίου Mobile Internet χρήσης μόνο για το διάστημα από 12/12/2018 έως και 16/12/2018 θα είναι βάσει βήματος χρέωσης 5,04€ για κάθε 200ΜΒ.

    Vodafone Family RED

    vodafone-family-red-image

    * H χρέωση της εκτός παγίου Mobile Internet χρήσης μόνο για το διάστημα από 12/12/2018 έως και 16/12/2018 θα είναι βάσει βήματος χρέωσης 5,04€ για κάθε 200ΜΒ.

    Vodafone Flex

    vodafone-flex-image

    * H χρέωση της εκτός παγίου/πρόσθετου πακέτου Mobile Internet χρήσης μόνο για το διάστημα από 12/12/2018 έως και 16/12/2018 θα είναι βάσει βήματος χρέωσης 5,04€ για κάθε 200ΜΒ.

    Σε όλα τα μηνιαία πάγια των προγραμμάτων κινητής Vodafone RED, Vodafone Family RED, στο πρόγραμμα Vodafone Flex και στα συνδυαστικά πρόσθετα πακέτα του Flex συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και ο αντίστοιχος φόρος κινητής.

    Τα προγράμματα RED/Family RED Start & Plus και όλοι οι συνδυασμοί του Vodafone Flex περιλαμβάνουν φόρο κινητής 12%. To RED Max & το Family RED Max (1ο μέλος) περιλαμβάνουν φόρο 15%. Το 2ο μέλος όλων των Family RED προγραμμάτων έχει 12%.

    Ο φόρος κινητής τηλεφωνίας έχει υπολογιστεί βάσει του μηνιαίου παγίου & των συνδυαστικών πρόσθετων πακέτων στην περίπτωση του Flex, χωρίς έξτρα χρεώσεις ή επιπρόσθετες υπηρεσίες. Κατ΄ επέκταση η τελική μηνιαία χρέωση μπορεί να είναι υψηλότερη σε περίπτωση που ο συνδρομητής υπερβεί το πρόγραμμα χρήσης του ή την ενσωματωμένη χρήση των συνδυαστικών πρόσθετων πακέτων του Flex. Ο φόρος κινητής υπολογίζεται ως ποσοστό επί του συνόλου του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ: για μέχρι 50€ 12% / 50,01-100€ 15% / 100,01 -150€ 18% / 150,01€ και άνω 20%).

    • Η χρέωση για εθνικές κλήσεις ομιλίας γίνεται ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 60 δευτερόλεπτα ανά κλήση.
    • Η χρέωση του Mobile Internet γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes).

    Ο χρόνος ομιλίας και τα SMS που συμπεριλαμβάνονται στη δωρεάν χρήση των προγραμμάτων ή στην ενσωματωμένη χρήση του συνδυαστικού πρόσθετου πακέτου Flex 500’, καθώς και οι αντίστοιχες χρεώσεις μετά την κατανάλωση των ενσωματωμένων λεπτών ομιλίας και SMS αφορούν μόνο σε κλήσεις (ομιλίας και video-κλήσεις) και αποστολή SMS εντός Ελλάδος προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (γεωγραφικούς αριθμούς και αριθμούς κινητής τηλεφωνίας), εξαιρουμένων των κλήσεων προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (εκτός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας). Η ενσωματωμένη Mobile Internet χρήση των προγραμμάτων ή των συνδυαστικών πρόσθετων πακέτων του Flex αφορά πλοήγηση στο internet από το κινητό που πραγματοποιείται εντός Ελλάδος και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Σε περίπτωση που συνδρομητής δεν εξαντλήσει την ενσωματωμένη δωρεάν μηνιαία χρήση του προγράμματός του ή των συνδυαστικών πρόσθετων πακέτων του Flex αυτή δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα τιμολόγησης.

    Για το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ενεργοποίηση της σύνδεσης μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του πρώτου λογαριασμού, ή, σε περίπτωση αλλαγής προγράμματος συμβολαίου κινητής, από την ημερομηνία αλλαγής μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού, το πάγιο του προγράμματος του συνδρομητή καθώς και τα λεπτά ομιλίας και SMS της δωρεάν ενσωματωμένης χρήσης του προγράμματος είναι ανάλογα του χρονικού αυτού διαστήματος. Η ενσωματωμένη Mobile Internet χρήση των προγραμμάτων αποδίδεταιολόκληρη. Σε κάθε λογαριασμό χρεώνεται προκαταβολικά το πάγιο του επόμενου μήνα,

    Η μηνιαία χρέωση των συνδυαστικών πρόσθετων πακέτων του Flex δεν είναι αναλογική και αντιστοίχως η ενσωματωμένη χρήση των πακέτων (χρόνος ομιλίας + SMS ή Mobile Internet) αποδίδονται εξ ολοκλήρου ανεξαρτήτως της στιγμής ενεργοποίησης.

    Οι συνδρομητές των νέων Vodafone RED & Vodafone Family RED προγραμμάτων που συνδυάζουν και Vodafone σταθερό κάτω από το ίδιο ΑΦΜ έχουν ως μοναδικό προνόμιο – επιπλέον τη συνδυαστικής έκπτωσης κινητής/σταθερής που λαμβάνουν σήμερα – το διπλασιασμό των GB του προγράμματος τους:

    Vodafone RED & Family RED Start: 1,2GB x 2  = 2,4GB
    Vodafone RED & Family RED Plus:  3GB Χ 2  = 6GB
    Vodafone RED & Family RED Max: 6GB Χ 2  = 12GB 

    Ο διπλασιασμός των GB ως προνόμια αφορά αποκλειστικά τα νέα Vodafone RED & Vodafone Family RED προγράμματα και γίνεται αυτόματα τη στιγμή που και οι δύο Vodafone συνδέσεις (κινητής & σταθερής) ενεργοποιηθούν, ενώ διακόπτεται αυτόματα τη στιγμή που ο συνδρομητής παύσει να έχει ενεργή τη σύνδεση σταθερής ή αλλάξει πρόγραμμα κινητής.

    Οι λοιπές χρεώσεις και οι πρόσθετες υπηρεσίες των νέων Vodafone RED & Vodafone Family RED προγραμμάτων είναι ίδιες κατ’ αντιστοιχία με αυτές των υφιστάμενων RED & Family RED προγραμμάτων (RED PASS 1,2,3, RED 2,3 και Family RED 1,2,3).

    Οι λοιπές χρεώσεις και οι πρόσθετες υπηρεσίες του προγράμματος Vodafone Flex είναι ίδιες με αυτές των υφιστάμενων Vodafone Προς Όλους προγραμμάτων (Vodafone Προς Όλους 200,400 και 700).

    β. Διατίθεται εμπορικά η υπηρεσία «Διεθνείς Κλήσεις προς ΕΕ» με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

    Υπηρεσία Περιγραφή Χρέωση
    Διεθνείς Κλήσεις
    προς Ε.Ε.
    Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας “Διεθνείς Κλήσεις προς Ε.Ε”, ο συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιεί τα δωρεάν λεπτά ομιλίας του RED ή Family RED προγράμματός και για διεθνείς κλήσεις προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 2,00€/μήνα

    H υπηρεσία είναι διαθέσιμη για ενεργοποίηση αποκλειστικά στους συνδρομητές των νέων Vodafone RED και Vodafone Family RED προγραμμάτων και απενεργοποιείται σε περίπτωση μετάβασης σε άλλο πρόγραμμα.

    Η υπηρεσία ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα την ημέρα της τιμολόγησης του συνδρομητή και έχει ελάχιστη διάρκεια παραμονής τις 90 μέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης.

    Η μηνιαία χρέωση της πρόσθετης υπηρεσίας περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ) ανά σύνδεση κινητής.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles