20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα προηγμένη τεχνολογικά επιλογή τίθεται στη διάθεση των πολιτών από την Αστυνομία Κύπρου για την προστασία της περιουσίας τους

    cyprus police central alarm

    Μια νέα υπηρεσία, βασισμένη  στη φιλοσοφία της κοινοτικής και έξυπνής αστυνόμευσης, ανακοινώσε πρόσφατα  Αστυνομία Κύπρου. Πρόκειται για το Κεντροποιημένο Σύστημα Συναγερμών που αποτελεί μια τεχνολογικά προηγμένη επιλογή η οποία τίθεται στην διάθεση των πολιτών. Πιο αναλυτικά το Κεντροποιημένο αυτό Σύστημα Συναγερμών θα στελεχώνεται όλο το 24ωρο έτσι ώστε να υπάρχει συνεχή παρακολούθηση, και άμεση ανταπόκριση σε περίπτωση υπάρξει οποιαδήποτε ανάγκη. Παράλληλα μέσω του Κεντροποιημένου Συστήματος Συναγερμών, η Αστυνομία θα συνεργάζεται ταυτόχρονα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

    Η χρήση της υπηρεσίας του Κεντροποιημένου Συστήματος Συναγερμών θα παρέχεται με καταβολή μηνιαίου τέλους, και θα προσφέρει την δυνατότητα επιτήρησης και προστασία της περιουσίας του χρήστη, από όπου κι αν βρίσκεται.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κεντροποιημένο Σύστημα Συναγερμών και τα τέλη υπηρεσίας, υπάρχουν διαθέσιμες  την ιστοσελίδα της Αστυνομίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles