20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Νέα προσθήκη η Lucy Liu στο cast του Shazam 2 – Θα ενσαρκώσει την villain ‘Calypso’

    Την Θεά Calypso θα υποδυθεί η Lucy Liu στο Shazam 2Shazam: The Fury of Gods όπως είναι και ο επίσημο του όνομα) δίπλα στην Helen Mirren, η οποία θα υποδυθεί την αδερφή της, Hespera. Οι δύο γνωστές ηθοποιοί θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Shazam του Zachary Levi, στην επερχόμενη ταινία που θα κάνει την πρεμιέρα της (κορωνοϊού θέλοντος) στις 2 Ιουνίου του 2023.

    Και η Hespera και η Calypso, δεν έχουν κάποιον αντίστοιχο χαρακτήρα στα comics της DC. Έτσι, είναι προς το παρόν άγνωστο ποιο θα είναι το ποιόν των χαρακτήρων τους, πέρα από το ότι θα είναι οι villain της επερχόμενης superhero ταινίας. Ωστόσο, στην ελληνική μυθολογία είναι και οι δύο κόρες του Άτλαντα, ο οποίος είναι η πηγή των δυνάμεων του Shazam στα αντίστοιχα κόμικς. Οι δυνάμεις του Shazam, είναι σύμφωνα με την μυθολογία της DC: ένα μείγμα από την αντοχή του Άτλαντα, την ισχύ του Δία, την σωματική δύναμη του Ηρακλή, την σοφία του Σολομόντα, την ταχύτητα του Ερμή και του θάρρους του Αχιλλέα.

    Καθώς το sequel της ταινίας του 2019, θα ονομάζεται Shazam: The Fury of Gods (=η οργή των Θεών) υποπτευόμαστε ότι οι Θεές αυτές που έχουν την οργή, θα είναι η Hespera και η Calypso.

    Μαζί τους, θα επιστρέψει όλο το team παραγωγής, καθώς και ο Asher Angel ως ο έφηβος alter ego του Shazam, Billy Batson.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles