22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
More

    Νέα Razer Blade κάνουν ντεμπούτο στην CES 2024! Τα πρώτα laptop με OLED display στις 16 ίντσες στα 240Hz!

    Η Razer ακολουθώντας τη παράδοση δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από μια ακόμη CES, καθώς ως είθισται η γνωστή gaming-based εταιρεία δίνει δυναμικό παρόν. Ειδικότερα, στη φετινή έκθεση η Razer αναμένεται να παρουσιάσει ένα νέο upgraded Razer Blade 16, το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο laptop της εταιρείας που θα διαθέτει OLED display στις 16 ίντσες με 240Hz refresh rate.

    Το τελευταίο Razer Blade 16 που θα αποκαλυφθεί επίσημα στην CES 2024 αναμένεται να βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό τις επιδόσεις του μοντέλου της προηγούμενης χρονιάς, με τους υπευθύνους της Razer να αναφέρουν ότι το OLED panel που χρησιμοποιείται στη νέα έκδοση φέρει την υπογραφή της Samsung Display. Πέραν της QHD+ ανάλυσης που υποστηρίζει, το Blade 16 στην φετινή του version θα προσφέρει 0.2ms χρονο απόκρισης, αλλά και VESA Certified ClearMR 11000, ένα πρότυπο που ουσιαστικά απαλείφει το motion blurring. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θα προσφέρει contrast ratio στο 1.000.000:1, ενώ θα υποστηρίζει VESA DisplayHDR.

    Πέραν του Blade 16, στην CES θα δούμε και το Blade 18, το οποίο αναμένεται να ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη, παρέχοντας 4Κ ανάλυση και 165Hz refresh rate, υποστηρίζοντας Nvidia G-Sync με χρόνο απόκρισης στα 3ms και καλύπτοντας το 100% του χρωματικού φάσματος DCI-P3. Αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε σε αυτή τη φάση για τα νέα gaming laptops της Razer και σίγουρα πολλά περισσότερα θα μάθουμε από τις 9 Ιανουαρίου όπου και ξεκινάει η έκθεση CES στο Las Vegas.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles