16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέα σειρά διαδραστικών οθονών της Prestigio σχεδιάσμένες ειδικά για τα παιδιά

    Multiboard Prestigio

    Σε μια περίοδο όπου η νέα ενεργητική σχέση των παιδιών με την οθόνη αποτελεί πλέον αδιαμφισβήτητο γεγονός, η Prestigio παρουσίασε πριν από λίγες μέρες, ένα νέο Multiboard 43’’ φτιαγμένο ειδικά για τα παιδιά.

    Πρόκειται για το νέο Prestigio Μultiboard, το οποίο διαθέτει οθόνες αφής 43 ιντσών υψηλής ευκρίνειας 4Κ Ultra-High Definition (UHD) με τεχνολογία ELED. Η οθόνη αφής είναι ανθεκτική αλλά επίσης και πολύ ακριβής αφού υποστηρίζει 10 σημεία αφής. Επιπρόσθετα περιέχει προ-εγκατεστημένες ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδευτικές εφαρμογές, που καθιστούν το νέο αυτό ‘’Multiboard 43’’ 4K UHD’’ ως  την πιο ολοκληρωμένη εκπαιδευτική λύση, που καλλιεργεί τις δεξιότητες επικοινωνίας, κάνει την διδασκαλία πιο ελκυστική και αναπτύσσει τις δημιουργικές ικανότητες των παιδιών .

    Επιπρόσθετα, η ρυθμιζόμενη βάση που διαθέτει το νέο Multiboard 43’’ της Prestigio (έχει τη δυνατότητα κλίσης κατά 180 μοίρες), όπως επίσης και η απουσία αιχμηρών γωνιών τόσο στον πίνακα όσο και στη βάση βοηθούν σημαντικά στην ασφάλεια των παιδιών.

    Όπως ανέφερε ο διευθυντής της εταιρείας ASBIS κ. Λεύκιος Θεοδοσίου «Η νέα σειρά διαδραστικών οθονών της Prestigio σχεδιάστηκε με γνώμονα την ασφάλεια και την σύγχρονη εκπαίδευση των μικρών μας φίλων. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχει ευρεία αποδοχή από σχολεία, νηπιαγωγεία αλλά και χώρους αναψυχής παιδιών».

    Το Multiboard 43’’ 4K UHD για παιδιά είναι διαθέσιμο από την εταιρεία ASBIS η οποία έχει στην ευθύνη της  διανομής του προϊόντος σε Κύπρο, Ελλάδα, Μάλτα και Ισραήλ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles