19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα σειρά διαλέξεων οδικής ασφάλειας στα ΚΕΝ από τη Cyta

    road safety logo

    Η Cyta, συνεχίζει και φέτος, την προσφορά δωρεάν εξειδικευμένων σεμιναρίων οδικής ασφάλειας σε όλους τους νεοσύλλεκτους στρατιώτες. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Cyta που ξεκίνησε αρχικά το 2004 και στην συνέχεια καθιερώθηκε ως θεσμός, σε συνδυασμό με άλλες ανάλογες προσπάθειες που γίνονται από αρμόδιους και ευαισθητοποιημένους για το θέμα φορείς της Κυπριακής κοινωνίας για καλλιέργεια οδικής συνείδησης στους εθνοφρουρούς, δείχνουν να αποδίδουν καρπούς, καθώς σύμφωνα με τις στατιστικές των τελευταίων τριών χρόνων, κανένας στρατιώτης δεν υπήρξε θύμα της ασφάλτου.

    Η νέα σειρά διαλέξεων, οι οποίες διοργανώνονται στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Λάρνακας, Πάφου, Λεμεσού, καθώς και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μονάδων Καταδρομών στο Σταυροβούνι, ξεκίνησε τον Ιούλιο 2019 και θα ολοκληρωθούν τον Αύγουστο 2020.

    Σημειώνεται ότι οι διαλέξεις πραγματοποιούνται από την εκπαιδεύτρια εταιρεία «APA Σύμβουλοι Οδικής Ασφάλειας» με τη συνεργασία του Υπουργείου Άμυνας και του ΓΕΕΦ, και εντάσσονται στη γενικότερη δράση της Cyta για την καλλιέργεια οδικής συνείδησης στους νέους, μέσω της εκπαίδευσης, επιβεβαιώνοντας τόσο την ευαισθησία της Cyta στο σοβαρό ζήτημα της οδικής ασφάλειας, όσο και τη δέσμευσή της στην Ευρωπαϊκή Χάρτα για την Οδική Ασφάλεια. Περισσότερες πληροφορίες για την συμβολή της Cyta στο θέμα της Οδικής Ασφάλειας, μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.cyta.com.cy/road-safety.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles