21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέα σειρά Indiana Jones αναπτύσσεται για το Disney Plus

    Το πράσινο φως έδωσε η Disney για μια νέα τηλεοπτική σειρά Indiana Jones, η οποία θα προβληθεί στη streaming πλατφόρμα της εταιρείας, το Disney Plus, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα. Ο θρυλικός αρχαιολόγος, που εκτόξευσε την καριέρα του Harrison Ford, είναι εξαιρετικά δημοφιλής από το ντεμπούτο του το 1981 μέχρι σήμερα. Για το λόγο αυτό, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι η εταιρεία επιθυμεί να επενδύσει περεταίρω στο franchise.

    Ο χαρακτήρας αναμένεται να επεκταθεί και πιθανώς να δούμε μια εναλλακτική εκδοχή του. Ο Harrison Ford πάντως έχει ξεκαθαρίσει ότι η τελευταία φορά που θα υποδυθεί το Jones είναι στην 5η ταινία που αναμένεται προσεχώς. Προς το παρόν, η Disney και η Lucasfilm αναζητούν το σεναριογράφο που θα δώσει “πνοή” στο project και δε γνωρίζουμε αν η σειρά θα συνδέεται με κάποιο τρόπο με τις ταινίες.

    Σημειώνεται ότι η νέα ταινία Indiana Jones, που ανακοινώθηκε 14 χρόνια μετά το Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull, παραμένει χωρίς τίτλο. Είναι σίγουρο ότι τη σκηνοθετεί ο James Mangold και αναμένεται να αποτελέσει εισπρακτική επιτυχία, αφού το franchise έχει αποφέρει μέχρι σήμερα έσοδα της τάξεως του 1.3 δισ. δολαρίων.

    Διαβάστε επίσης: Maestro: Η πρώτη ελληνική σειρά στο Netflix είναι γεγονός (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles