21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Νέα σειρά Odyssey από την Samsung! Κορυφαία gaming monitors!

    Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την παγκόσμια διαθεσιμότητα της σειράς gaming monitors για το 2022, Odyssey G85NB, G75NB και G40B, ενισχύοντας την ηγετική θέση του μοντέλου στην αγορά, για παροχή ακόμη πιο καθηλωτικής και ρεαλιστικής gaming εμπειρίας. Το μοντέλο G85NB αποτελεί την πρώτη 4K gaming οθόνη στον κόσμο με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz. Είναι διαθέσιμη σε μέγεθος 32 ιντσών, προσφέροντας εξαιρετικά ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, γρήγορους χρόνους απόκρισης και premium απόδοση.

    «Η Samsung είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ταχύτερη οθόνη για gaming στο κόσμο με 4K ανάλυση, που ξεκλειδώνει ακόμη περισσότερες δυνατότητες και προσφέρει καινοτομία στην αγορά, δημιουργώντας μια νέα και καθηλωτική εμπειρία», σημείωσε ο Hyesung Ha, Executive Vice President Visual του Display Business στη Samsung Electronics. «Αυτό που επιθυμούν οι gamers είναι να απολαμβάνουν μια συναρπαστική εμπειρία μέσα από το χαρακτήρα και τις σκηνές του παιχνιδιού, κάτι που το Odyssey το προσφέρει, διαθέτοντας κορυφαία χαρακτηριστικά και ρεαλιστική ποιότητα εικόνας για μια ολοκληρωμένη εμπειρία gaming».

    Odyssey Neo G8 (G85NB): Ασυναγώνιστη ταχύτητα και ανάλυση

    Η νέα Odyssey Neo G8 32 ιντσών αποτελεί την πρώτη και ταχύτερη οθόνη στον κόσμο που συνδυάζει ανάλυση 4K (3.840 x 2.160), κυρτό VA πάνελ με βαθμό καμπυλότητας 1000R, τεχνολογία Quantum Matrix, με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και χρόνο απόκρισης 1ms (GtG[1]). Η ανάλυση 4K υποστηρίζεται, επίσης, από χρωματική απόδοση έως και 95% της χρωματικής κλίμακας DCI-P3. Αναφορικά με το σχεδιασμό της, η Neo G8 είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό στυλ της Odyssey Neo G9, προσφέροντας μία αβίαστα μοντέρνα εξωτερική εμφάνιση και κορυφαίες δυνατότητες απόδοσης για gaming.

    Ο εξαιρετικός ρυθμός ανανέωσης 4K 240Hz και ο εξαιρετικά χαμηλός χρόνος απόκρισης 1ms της οθόνης, σε συνδυασμό με το AMD FreeSync Premium Pro, προσφέρουν στους gamers μια εμπειρία πραγματικής ακρίβειας, αυξάνοντας τη δυνατότητα τους για gaming ακόμη και στις πιο ανταγωνιστικές συνθήκες. H Neo G8 χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία Quantum Mini LED, επιτρέποντας τον εξαιρετικά λεπτό και ακριβή έλεγχο των πυκνά στοιβαγμένων LED, που εξασφαλίζουν ευκρίνεια προβολής τόσο τις σκοτεινές όσο και τις φωτεινές σκηνές. Επιπλέον, η τεχνολογία Quantum HDR 2000 με μέγιστη φωτεινότητα 2.000 nit και στατική αναλογία αντίθεσης ενός εκατομμυρίου προς ένα αναδεικνύει και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, για μια απρόσκοπτη gaming εμπειρία.

    Παράλληλα, ο φωτισμός CoreSync που είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος της οθόνης εντοπίζει αυτόματα τα χρώματα στην οθόνη και τα προβάλλει στο χώρο, κάνοντας τη διαδικασία του παιχνιδιού ακόμη πιο συναρπαστική.

    Η Odyssey Neo G8 είναι, επίσης, κατασκευασμένη για να παρέχει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων χαρακτηριστικών, βελτιώνοντας την εμπειρία gaming. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με μια νέα τεχνολογία οθόνης που ονομάζεται Matte Display, η οποία παρέχει προστασία έναντι του έντονου φωτός και της αντανάκλασης, ελαχιστοποιώντας τους περισπασμούς και κρατώντας τους χρήστες εστιασμένους στο περιεχόμενο που βρίσκεται μπροστά τους. Επιπλέον, η οθόνη προσφέρει ρυθμιζόμενη βάση ύψους (HAS), καθώς και λειτουργία περιστροφής και κλίσης για εργονομική απόδοση, καθώς και τοποθέτηση συμβατή με το Video Electronics Standards Association (VESA). Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το χώρο τους για μέγιστη άνεση και παραγωγικότητα, που υποστηρίζεται από την ευελιξία της Neo G8.

    Η οθόνη G85NB αναγνωρίστηκε πρόσφατα για την καινοτόμο τεχνολογία της και αναδείχθηκε νικήτρια στην κατηγορία gaming “Best of Innovation” της CES 2022, ενώ έλαβε και τον τίτλο CES 2022 Innovation Award Honoree, επίσης στην κατηγορία gaming.

    Odyssey Neo G7 (G75NB): Συναρπαστική εμπειρία με την premium τεχνολογία MiniLED

    Η Samsung διευρύνει τη σειρά gaming monitors της Odyssey με τη νέα Odyssey Neo G7, μια οθόνη 32 ιντσών 4K (3.840 x 2.160) με κυρτό πάνελ VA 1000R, ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και χρόνο απόκρισης 1ms (GtG), που προσφέρει κορυφαία απόδοση gaming.

    H απόδοση της αποδίδεται σε πολλά από τα κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζεται με το μοντέλο Odyssey Neo G8, όπως οι τεχνολογίες AMD FreeSync Premium Pro, Quantum Mini LED, καθώς και Quantum HDR 2000 με μέγιστη φωτεινότητα 2.000 nit και στατική αναλογία αντίθεσης ενός εκατομμυρίου προς ένα, για μια κορυφαία εμπειρία που εισάγει τους gamers στον ψηφιακό κόσμο οποιουδήποτε παιχνιδιού.

    Η συναρπαστική εμπειρία ενισχύεται μέσω του CoreSync φωτισμού που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οθόνης, ζωντανεύοντας το περιεχόμενο με φωτεινά και ζωντανά χρώματα που δημιουργούν αξέχαστες εμπειρίες.

    Η εργονομική βάση, πέρα της λειτουργίας Auto Source Switch+, διασφαλίζει ότι η οθόνη βολεύει το χρήστη και αφαιρεί τυχόν τριβές κατά τη χρήση για μέγιστη απόδοση, παραγωγικότητα και άνεση. Οι gamers μπορούν επίσης να δουν το περιεχόμενό τους πιο γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από πολλές εισόδους, ενεργοποιώντας απλώς τον υπολογιστή ώστε η οθόνη να πραγματοποιεί την αναγνώριση άμεσα και να εναλλάσσεται μεταξύ των εισόδων.

     

    Odyssey G4 (G40B): Φουτουριστικός σχεδιασμός με χαρακτηριστικά για gaming

    Η Odyssey G4 είναι μια εξαιρετική επιλογή για gamers που αναζητούν μια οθόνη που να συνδυάζει όλες τις λειτουργίες gaming που έχουν ανάγκη, με τον φουτουριστικό σχεδιασμό. Διαθέσιμη σε μεγέθη 25 και 27 ιντσών, η ανάλυση Full HD (1.920 x 1.080) G4 προσφέρει εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης 240 Hz, χρόνο απόκρισης 1 ms (GtG), πάνελ IPS με ευρεία γωνία θέασης και υποστήριξη HDR10 για εμπειρία gaming υψηλού επιπέδου. Όλο αυτό ενισχύεται περαιτέρω από τη συμβατότητα AMD FreeSync Premium και G-SYNC για ομαλό παιχνίδι. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χαλαρώσουν χάρη στα εργονομικά χαρακτηριστικά, όπως HAS, Swivel, Tilt και Pivot για εύρεση  και τοποθέτηση της οθόνης στην ιδανική θέση για τον κάθε χρήστη.

    ****

    [1] Gray to Gray: Μονάδα μέτρησης της ταχύτητας εικονοστοιχείων, που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση του χρόνου απόκρισης των οθονών gaming.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles