15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα Σειρά Q Soundbars από τη Samsung βελτιστοποιημένη για QLED τηλεοράσεις

    Η Samsung Electronics διαθέτει δύο καινούρια soundbars της σειράς Q, με Acoustic Beam τεχνολογία της Samsung, καθώς και τη νέα λειτουργία Adaptive Sound. Τα soundbars HW-Q70R και HW-Q60R, αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Samsung Audio Lab και της Harman Kardon, είναι εξυπνότερα από ποτέ και προσφέρουν εκπληκτική εμπειρία ήχου για οικιακά συστήματα προβολών (home theaters).

    hw-q60r_003

    Τα soundbars HW-Q70R και HW-Q60R αξιοποιούν την τεχνολογία Adaptive Sound για να αναλύσουν το περιεχόμενο που προβάλλεται στην τηλεόραση και να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις ήχου σε ιδανικά επίπεδα, για κάθε σκηνή. Επίσης, τα HW-Q70R και HW-Q60R μεταβαίνουν αυτόματα σε λειτουργία Adaptive Sound, όταν συνδέονται σε τηλεόραση 2019 QLED της Samsung που έχει ενεργοποιημένη την επιλογή ΑΙ (Τεχνητής Νοημοσύνης).

    «Μέσω της λειτουργίας Adaptive Sound, που καταλαβαίνει και βελτιστοποιεί τον ήχο σύμφωνα με την εκάστοτε σκηνή, οι ακροατές μπορούν να απολαύσουν ακόμα πιο ρεαλιστικό ήχο για κάθε είδους περιεχόμενο» δήλωσε ο Jongsuk Chu, Executive Vice President του Visual Display Business στη Samsung Electronics. «Τα καινούρια soundbars της σειράς Q αποδίδουν ποιότητα ήχου επαγγελματικού επιπέδου, έχουν ελκυστικό design και αναβαθμίζουν την εμπειρία home theater».

    Τα νέα HW-Q70R και HW-Q60R διαθέτουν, επίσης, την αποκλειστική τεχνολογία Acoustic Beam της Samsung, η οποία χρησιμοποιεί μια συστοιχία οπών στο ηχείο για να δημιουργήσει ένα δυναμικό, πανοραμικό ηχητικό περιβάλλον.

    hw-q60r_002

    Ακόμα, τα soundbars της σειράς Q μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν μουσική υψηλής ποιότητας από τα smartphones τους, έξυπνα και εύκολα.

    Επιπλέον, το soundbar HW-Q70R είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες περιβάλλοντος ήχου 360 μοιρών, Dolby Atmos και DTS:X. Με το HW-Q70R, οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, με πλούσιο ήχο και εντυπωσιακά ηχητικά εφέ. Εκτός από τις τεχνολογίες Dolby Atmos και DTS:X, το HW-Q70R φέρει λεπτό σχεδιασμό, με ύψος μόλις 59 χιλ., για αρμονικό συνδυασμό με τηλεόραση QLED TV.

    hw-q70r_003

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles