20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα σειρά στο Disney+ βασισμένη στην ταινία «The Goonies»

    Μια νέα τηλεοπτική σειρά, που θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως όσοι ήταν παιδιά τη δεκαετία του 90’, ετοιμάζει η Disney. Πρόκειται για μια παραγωγή με τίτλο “Our Time”, η οποία βασίζεται στην κλασική πια τανία «The Goonies»: Το Κυνήγι της Μεγάλης Περιπέτειας”.

    Η ταινία του 1985

    Η κινηματογραφική ταινία έκανε πρεμιέρα το 1985 σε σκηνοθεσία Ρίτσαρντ Ντόνερ. Το σενάριο έγραψε ο Κρις Κολόμπους και την παραγωγή ανέλαβε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Μια παρέα φίλων από τη γειτονιά της Αστόρια Γκουν Ντοκς, με την ελπίδα ότι θα σώσουν τα σπίτια τους από την κατεδάφιση, μπλέκουν σε μια περιπέτεια με σκοπό να ανακαλύψουν το χαμένο θησαυρό του Μονόφθαλμου Γουίλι, έναν θρυλικό πειρατή του 17ου αιώνα.

    Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους των Ηνωμένων Πολιτειών στις 7 Ιουνίου 1985. Με προϋπολογισμό 19 εκατομμύρια δολάρια, οι συνολικές εισπράξεις παγκοσμίως έφτασαν τα 63,9 εκατομμύρια δολάρια. Με το πέρασμα του χρόνου η ταινία αγαπήθηκε όλο και περισσότερο και σήμερα θεωρείται πλέον καλτ.

    Η νέα σειρά, που βρίσκεται στα “σκαριά”, θα προβληθεί στο Disney Plus. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

    Διαβάστε επίσης:

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles