23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέα συνεργασία Netflix – Disney Plus: Ποιες θρυλικές σειρές αλλάζουν “σπίτι”

    Οι υπηρεσίες steaming γιγαντώθηκαν εν μέσω κορονοϊού και έδωσαν “μάχη” μεταξύ τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πολυπόθητη συνδρομή από τους καταναλωτές. Όπως όλα δείχνουν όμως, τώρα εγκαινιάζεται μια περίοδος συνεργασίας μεταξύ των πλατφορμών. Η αρχή θα γίνει από το Disney Plus, το οποίο φαίνεται πως κατέληξε σε συμφωνία με το Netflix, παραχωρώντας 14 τίτλους από τη βιβλιοθήκη του για χρονικό διάστημα 18 μηνών στην ανταγωνιστική υπηρεσία.

    Έτσι, οι συνδρομητές του Netflix σύντομα θα μπορούν να παρακολουθήσουν σειρές που υπάρχουν σήμερα στο Disney Plus όπως τα Lost, Prison Break, This Is Us, Archer, White Collar, The Resident, ESPN 30 for 30, How I Met Your Mother, Reba, My Wife and Kids, The Hughleys, Wonder Years, The Bernie Mac Show και Home Improvement.

    Παράλληλα, η Disney πρόκειται να κυκλοφορήσει την κοινή εφαρμογή Hulu και Disney + για συνδρομητές πακέτων τον Μάρτιο. Σύμφωνα με τη νέα τους συμφωνία, το Hulu και το Netflix θα μοιραστούν τα εγχώρια δικαιώματα streaming του “Grey’s Anatomy” για τις προηγούμενες σεζόν, με το Hulu να είναι το μόνο που θα προβάλει τα νέα επεισόδια της επερχόμενης 20ης σεζόν. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πότε θα μπουν στο Netflix κάποιες από τις προαναφερθείσες σειρές:

    This is Us – 8 Ιανουαρίου

    The Resident – 4 Μαρτίου

    White Collar – 1 Απριλίου

    Archer – 13 Μαίου

    How I Met Your Mother – 3 Ιουνίου

    Lost – 1 Ιουλίου

    Prison Break – 29 Ιουλίου

    Διαβάστε επίσης:

    Επίσημο: Μέσα στο 2025 η 2η σεζόν του The Last of Us

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles