23 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Νέα ταινία ετοιμάζει η Sony για το post-apocalyptic Days Gone

    Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουμε δει ένα sequel της προκοπής για το post-apocalyptic Days Gone, όμως, όπως όλα δείχνουν, το δημοφιλές game θα πάρει το… δρόμο για τη μεγάλη οθόνη, ακολουθώντας τη γενικότερη τάση της περιόδου.

    Με βάση τα όσα επισημαίνει το Deadline, η Sony αποφάσισε να μεταφέρει το παιχνίδι του 2019 σε ταινία με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Sam Heughan, ενώ το σενάριο θα υπογράψει ο συγγραφέας των Up in the Air και X-Men: First Class Sheldon Turner.

    Παρά το γεγονός ότι παιχνίδια όπως το «The Last of Us» και το «Ghost of Tsushima» έχουν πάρει ήδη το πράσινο φως για τη μεταφορά τους στην τηλεόραση, η επιλογή του Days Gone μπορεί να μη φαίνεται αυτονόητη επιλογή για τη Sony. Το παιχνίδι έχει πουλήσει περίπου 9 εκατ. αντίτυπα και δεν βρισκόταν αρχικά στην πρώτη γραμμή των first-party τίτλων. Παρόλα αυτά, μόλις η εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει το Days Gone σε PC, ο τίτλος γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Μια σύντομη αναζήτηση, καθιστά σαφές ότι το παιχνίδι έγινε αποδέκτης εξαιρετικά θετικού rating, γεγονός που εξηγεί το ρίσκο που παίρνει η Sony.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles