15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Νέα ταινία για τη ζωή του ιδρυτή της KFC

    Τα KFC σήμερα αποτελούν μια από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες fast food σε όλο τον κόσμο. Ιδρυτής της εταιρείας ήταν ο συνταγματάρχης Χάρλαντ Σάντερς, του οποίου η ζωή θα μεταφερθεί προσεχώς στον κινηματογράφο με την ταινία «A Finger Lickin’ Good Story: The Life of Colonel Sanders».

    Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, η ταινία θα βασίζεται στο βιβλίο «The Colonel’s Secret: Eleven Herbs and a Spicy Daughter», το οποίο γράφτηκε από την κόρη του Σάντερς, Μάργκαρετ και κυκλοφόρησε το 1996. «Το βιβλίο της Μάργκαρετ Σάντερς είναι γεμάτο χιούμορ, αλλά αφηγείται τη μερικές φορές περίπλοκη σχέση που είχε με τον πατέρα της. Είναι μια αφήγηση για το πώς ο Χάρλαντ Σάντερς έχτισε την Kentucky Fried Chicken.

    Η Γκερέρο πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Έρικ Πακέτ και τη Meridian Pictures. Ο σκηνοθέτης της ταινίας και ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον ρόλο του συνταγματάρχη Σάντερς δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Ο Σάντερς πέθανε το 1980, αλλά η KFC εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τη μορφή του στο εμπορικό σήμα της.

    Διαβάστε επίσης:

    Vodafone TV: Σπουδαίες κινηματογραφικές πρεμιέρες το Μάρτιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles