17.9 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Νέα trailer για το The Witcher – Θεαματικό το “αντίο” στον Henry Cavill

    Τρία μόλις επεισόδια απέμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί η 3η σεζόν του The Witcher στο Netflix, με τους fans να εκτιμούν το γεγονός ότι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ακόμα το Henry Cavill στο ρόλο του Geralt.

    Το νέο trailer υποδηλώνει ότι θα συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε, με τον Geralt που κρατείται υπό την απειλή μαχαιριού, με το Dijkstra (Graham McTavish) να λέει ότι θα έπρεπε να είχε επιλέξει πλευρά σε αυτόν τον αγώνα. Μετά την ανακάλυψή τους σχετικά με τον ύποπτο ρόλο του Stregobor (Lars Mikkelsen) στην απαγωγή ξωτικών και την επακόλουθη αλήθεια σχετικά με τον Vilgefortz (Mahesj Jadu), ο Gerald και η Yennefer (Anya Chalotra) αρχίζουν να μάχονται ενάντια στο χρόνο για να υλοποιήσουν το σχέδιό τους. Στη συνέχεια, όλα έχουν να κάνουν με τον Geralt, καθώς φαίνεται ότι θα κάνει ό, τι μπορεί για να διορθώσει τα πράγματα.

    Το υπόλοιπο της σεζόν φαίνεται άκρως υποσχόμενο, με αρκετά ειδικά εφέ. Για τους λάτρεις των video games, νέα και τεράστια πλάσματα θα εμφανιστούν στην οθόνη, συμπεριλαμβανομένων τεράτων από άμμο που θα δυσκολέψουν αρκετά τη Ciri (Freya Allan). Εάν το τέλος του trailer αποτελεί κάποια ένδειξη, ο αποχαιρετισμός του Cavill θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας αναμέτρησης με τον Vilgefortz.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Βραβεία Emmy: 23 υποψηφιότητες για σειρές που προβάλλονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles