21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Νέα βομβιστική επίθεση σε υποστατικό της Cyta στη Λεμεσό

    Νέα πλήγμα δέχθηκε χθες βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυκτα, ο ιδιαίτερα «ζωτικής σημασίας» τομέας των τηλεπικοινωνιών. Συγκεκριμένα, άγνωστα πρόσωπα τοποθέτησαν αυτοσχέδιο μηχανισμό ο οποίος περιείχε ποσότητα εκρηκτικής ύλης χαμηλής ισχύος στην είσοδο του τηλεπικοινωνιακού κέντρου της Cyta στην Λεμεσό, προκαλώντας έκρηξη. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη στο υποστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:40μ.μ..στην περιοχή Αγίας Φύλας, στη Λεμεσό. Στη σκηνή της έκρηξης μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομία, η έκρηξη οφείλεται σε πυροδότηση αυτοσχέδιου, μεταλλικού, εκρηκτικού αντικειμένου, το οποίο περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.

    Η έκρηξη στο υποστατικό της Cyta φαίνεται να συνδέεται με την καλλιέργεια και διάδοση μίας ανυπόστατης φημολογίας που συνδέει το δίκτυο 5G με την εξάπλωση του νέου κοροναϊού. Χαρακτηριστικό είναι ότι στον τοίχο και στην είσοδο του υποστατικού που έγινε η έκρηξη είχαν αναγραφεί συνθήματα κατά του 5G.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles