16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Huawei Mobile Cloud: Νέα υπηρεσία cloud αποθήκευσης για τους κατόχους smartphone από τη Huawei

    Το Huawei Mobile Cloud αποτελεί μία ασφαλή και εύκολη στη χρήση υπηρεσία αποθήκευσης και συγχρονισμού δεδομένων για τους κατόχους smartphone Huawei.

    Η Huawei ανακοίνωσε τη νέα της υπηρεσία Huawei Mobile Cloud, χάρη στην οποία οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης και ανάκτησης των δεδομένων και των ρυθμίσεων των συσκευών τους ασύρματα. Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει δυνατότητα συγχρονισμού και εύκολης μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των φορητών συσκευών Huawei, καθώς και ασφαλή πρόσβαση σε αυτά με χρήση του Cloud Drive. Με την εγγραφή τους στο Huawei Mobile Cloud, οι χρήστες θα λάβουν 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου.

    Ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο, η ενημέρωση για το Huawei Mobile Cloud θα είναι διαθέσιμη  στα Huawei P10, P10 Plus και P10 lite με τα υπόλοιπα μοντέλα να ακολουθούν αργότερα. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο της κάμερας, τα στιγμιότυπα και οι εγγραφές οθόνης θα μπορούν να αποθηκεύονται αυτόματα στο Cloud. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αυτά, είτε μέσω της εφαρμογής Gallery, είτε μέσω του browser από το cloud.huawei.com.

    huawei cloud

    Επιπλέον θα είναι δυνατός ο αυτόματος συγχρονισμός δεδομένων μεταξύ των smartphones της Huawei, απλοποιώντας την πρόσβαση στις Επαφές, το Ημερολόγιο, το Wi-Fi και τις Σημειώσεις με χρήση του Huawei ID. Τα δεδομένα αυτά θα είναι διαχειρίσιμα και μέσω του Cloud Web Portal. Με το λανσάρισμά του, το Huawei Mobile Cloud θα προσφέρει 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου με την επιλογή αναβάθμισης και αγοράς επιπλέον πακέτων από το 2018.

    Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε servers που βρίσκονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ορίζουν οι Νόμοι για την Προστασία της Πληροφορίας και των Προσωπικών Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όλες οι υπηρεσίες είναι σχεδιασμένες με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών. H υπηρεσία Huawei Mobile Cloud φέρει την πιστοποίηση Cloud Security Alliance Star/CSA Star (ISO/IEC 27001).

    «Το λανσάρισμα του Huawei Mobile Cloud αποδεικνύει τη δέσμευσή μας, ως εταιρεία, για τη δημιουργία μίας πιο βολικής και ευχάριστης εμπειρίας για τους χρήστες των συσκευών μας, διασφαλίζοντας παράλληλα την εύκολη και ασφαλή αποθήκευση των δεδομένων τους», ανέφερε ο Yanmin Wang, Πρόεδρος της Huawei για την Περιοχή της Κεντρικής/Ανατολικής Ευρώπης και των Σκανδιναβικών Χωρών. «Τα αρχεία και οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε servers εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην οποία διαθέτουμε ομάδες ειδικών σε θέματα Ασφάλειας, Ιδιωτικότητας και Νομοθεσίας, προκειμένου οι χρήστες να αισθάνονται ασφαλείς».

    p10

    Το Huawei Mobile Cloud υποστηρίζεται πλήρως αρχικά στη Φινλανδία, την Πολωνία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες στο μέλλον. Οι ενημερώσεις για τα Huawei P10 και P10 Plus ξεκίνησαν στις 30 Σεπτεμβρίου με αυτή για το P10 Lite να ακολουθεί στις 10 Οκτωβρίου. Τα χρονοδιαγράμματα λανσαρίσματος των κατά τόπους παρόχων ενδέχεται να διαφέρουν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles