18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέας γενιάς στρατηγική συνεργασία της Totalserve Management με την cl8.com

    cl8_totalserve

    Mία νέας γενιάς στρατηγική εταιρική συνεργασία με την Cloudlayer8 (www.cl8.com), ανακοινώσε πρόσφατα η Totalserve. Πιο αναλυτικά, η συνεργασία αυτή, θα συνδυάζει και θα αξιοποιεί τα καλύτερα στοιχεία των δύο εταιρειών, αφού όπως είναι γνωστό η cl8.com προσφέρει μια ανταγωνιστική γκάμα υπηρεσιών και λύσεων για στήριξη των επιχειρήσεων, μετατρέποντας τις δαπάνες για τεχνολογική ανάπτυξη σε απλές λειτουργικές δαπάνες. Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν Cloud VPS (εικονικοί servers) Υπηρεσίες Dedicated Servers, Υπηρεσίες ασφάλειας και Υπηρεσίες Disaster Recovery.

    Από την άλλη πλευρά η Totalserve, θα μπορεί να παρέχει στους πελάτες της ένα ποιοτικό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που περιλαμβάνει την αποθήκευση των κρίσιμων δεδομένων τους σε ένα σύγχρονο και ασφαλισμένο χώρο σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Επιπρόσθετα, η Totalserve, μέσω της σύμπραξης αυτής θα μπορεί να προσφέρει συμπληρωματικές υπηρεσίες σε πελάτες της παρέχοντας τους την δυνατότητα  να φιλοξενήσουν τις υποδομές των τμημάτων πληροφορικής τους σε ένα σύγχρονο Data Center και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των υπηρεσιών Cloud.

    Η Πρόεδρος της Totalserve Ελεάνα Οικονομίδη, μιλώντας για το θέμα αυτό ανέφερε: «Απώτερος στόχος μας με αυτήν την στρατηγική εταιρική συνεργασία είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών που να περιλαμβάνει την αποθήκευση των κρίσιμων δεδομένων τους σε ένα ασφαλισμένο χώρο σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Μέσω αυτής της σύμπραξης μπορούμε να προσφέρουμε συμπληρωματικές υπηρεσίες οι οποίες θα επιτρέπουν στους πελάτες μας να φιλοξενήσουν τις υποδομές του τμήματος πληροφορικής τους σε ένα Data Center και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα της χρήσης των υπηρεσιών Cloud».

    cl8-thomas-hoplaros

    Ο Θωμάς Χόπλαρος, Εμπορικός Διευθυντής της cl8.com από την πλευρά του σημείωσε: «H συνεργασία αυτή μεταξύ Totalserve και cl8.com θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε τις εργασίες μας και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες Data Center και Cloud στην Totalserve, στους πελάτες της και σε εκτεταμένο επαγγελματικό δίκτυο. Μεταφέροντας την ΙΤ υποδομή του στο Cloud, ένας οργανισμός μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστικός μειώνοντας τις δαπάνες του, να έχει υψηλή διαθεσιμότητα 99,9%, ευελιξία, να χρησιμοποιεί πόρους όταν χρειάζεται και να διατηρεί τα επίπεδα ασφάλειας υψηλά μέσω των Service Level Agreements».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles