18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Νέες αυξήσεις στο Spotify – Πόσο ακριβαίνει η συνδρομή;

    Το Spotify σχεδιάζει άλλη μια αύξηση στην τιμή των συνδρομών, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, που επικαλείται πηγές που είναι εξοικειωμένες με το θέμα.

    Το Bloomberg αναφέρει ότι η υπηρεσία streaming σχεδιάζει να αυξήσει τις τιμές περίπου 1 έως 2 δολάρια το μήνα μέχρι το τέλος του Απριλίου σε πέντε αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας και του Πακιστάν, με μια αύξηση της τιμής στις ΗΠΑ να ακολουθεί “αργότερα μέσα στο έτος”. Δεν είναι γνωστό μέχρι στιγμής τι θα γίνει με την Ελλάδα.

    Αυτή θα είναι η δεύτερη αύξηση τιμής στις ΗΠΑ μέσα σε ένα χρόνο για το Spotify, το οποίο αύξησε τον μηνιαίο κόστος για το ατομικό πρόγραμμα Premium από $9.99 σε $10.99 τον Ιούλιο.

    Γιατί αυξάνει τις τιμές το Spotify

    Το Bloomberg αναφέρει ότι η αύξηση τιμών θα βοηθήσει στην κάλυψη του κόστους των audiobooks, μιας νέας λειτουργίας Premium που ξεκίνησε το περασμένο χρόνο. Το Spotify προσφέρει έως και 15 ώρες ανά μήνα ηχητικών βιβλίων, με χιλιάδες τίτλους διαθέσιμους. Η εταιρεία έκανε για πρώτη φορά διαθέσιμα τα ηχητικά βιβλία στην πλατφόρμα της το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Ξεκίνησε με 300.000 τίτλους στη βιβλιοθήκη και οι χρήστες μπορούσαν να αγοράσουν οποιονδήποτε από αυτούς μέσα από την υπηρεσία. Είναι απορίας άξιο, βέβαια, εάν οι χρήστες θα ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν 11 $ για κάθε 10 ώρες ακρόασης μετά τις πρώτες δωρεάν 15 ώρες.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles