19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Νέες εκδόσεις των Samsung Galaxy S8 και LG G6 με έμπνευση από το… iPhone 8

    Ίσως δεν είναι μυστικό το ότι η Apple έχει εμπνεύσει πολλούς κατασκευαστές smartphones, τόσο στο κομμάτι των χαρακτηριστικών όσο και σ’ αυτό του design, ίσως βέβαια έχει συμβεί και το αντίθετο…

    apple_logo

    Στην περίπτωση πληροφοριών που έρχονται τώρα από την Κορέα πάντως, οι δύο κορυφαίοι κατασκευαστές smartphones της χώρας, LG και Samsung, φαίνεται πως εργάζονται σε νέες εκδόσεις που βασίζονται στις υπάρχουσες ναυαρχίδες τους, Galaxy S8 και G6, με έμπνευση από την εταιρεία του Cupertino.

    Η Samsung φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει νέα χρώματα για το S8, ένα από τα οποία θα είναι το “Rose Gold”, ενώ η LG νέες εκδόσεις του G6 με διαφορετικές χωρητικότητες στα 32 και 128GB. Θα μπορούσε να είναι σύμπτωση, όμως πολλοί λένε ότι οι νέες επιλογές γίνονται σε μία προσπάθειες οι εταιρείες να διατηρήσουν τις προτάσεις τους ανταγωνιστικές στο επερχόμενο iPhone 8.

    Η Apple ετοιμάζει τη νέα της πρόταση το φθινόπωρο και σίγουρα θα είναι ένα δυνατό μοντέλο, δεδομένου ότι θα είναι το “επετειακό”. Λέγεται μάλιστα ότι θα δούμε τρεις συσκευές φέτος, τα iPhone 7s, iPhone 7s Plus και iPhone 8, οπότε ο ανταγωνισμός πρέπει να προσέξει τις κινήσεις του ώστε να μείνει υψηλά σε πωλήσεις και ενδιαφέρον του κοινού.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles