17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέες φήμες για το Galaxy Fold 2! Με οθόνη στα 120Hz, υποστήριξη S Pen και πτώση τιμής!

    To Galaxy Fold της Samsung αποτελεί ένα τεράστιο επίτευγμα της mobile τεχνολογίας, αλλά λόγω της τσουχτερής τιμής του απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς. Παρόλα αυτά, η Samsung εμμένει στην περαιτέρω ενίσχυση του συγκεκριμένου concept και ήδη έχει στα σκαριά τον διάδοχο του πρώτου Fold, που αναμένεται να είναι πληρέστερο και ισχυρότερο. Σύμφωνα λοιπόν με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η κορεατική εταιρεία πρόκειται να προχωρήσει σε μια σειρά από βελτιώσεις στο Galaxy Fold 2.

    Συγκεκριμένα, το Galaxy Fold 2 θα κοστίζει 100 με 150 δολάρια λιγότερο σε σύγκριση με το πρώτο μοντέλο της σειράς και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά τα «αποκαλυπτήρια» του θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Αύγουστο (μαζί με το νέο Note), ενώ η διάθεση του θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η foldable οθόνη θα υποστηρίζει το S Pen, ενώ το main display σε διάταξή θα είναι στις 7.59 ίντσες (από 7.3’’ που ήταν στο αρχικό μοντέλο της σειράς). Επιπλέον, η οθόνη θα καλύπτεται από το Ultra Thin Glass, μια τεχνολογία που είδαμε και στο Galaxy Flip, ενώ δεν αποκλείεται το refresh rate της οθόνης να ανέρχεται στα 120Hz. Βελτιώσεις θα υπάρχουν και στην δεύτερη οθόνη του Fold 2 με το μέγεθος του panel να ανέρχεται στις 6.23 ίντσες (από 4.6’’), ενώ θα υπάρχει και μια οπή για την selfie cam.

    Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με το main camera setup, εδώ θα έχουμε ένα σημαντικό upgrade με το κύριο σένσορα να είναι στα 64MP και να συνοδεύεται από modules των 12MP και 16MP. Αυτές είναι μια σειρά από φήμες για τη μορφή του Galaxy Fold 2 που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, για αυτό καλό θα ήταν να κρατάμε μικρό καλάθι σε αυτή τη φάση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles