15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέες MMD Philips Brilliance (326P1H & 329P1H), ειδικά σχεδιασμένες για υψηλή παραγωγικότητα και βελτιωμένα γραφικά!

    Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών  και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει τις νέες οθόνες Philips 326P1H (31,5″/80 εκ. διαγ.) και Philips 329P1H (31,5″/80 εκ. διαγ.) που προσφέρουν ενσωματωμένο USB type-C docking station με τροφοδοσία ρεύματος, εξαιρετική ποιότητα εικόνας με υψηλή ακρίβεια και ευκρίνεια, και μία web κάμερα εξοπλισμένη με προηγμένους αισθητήρες για την αναγνώριση προσώπου με το Windows Hello™. Αυτές οι οθόνες είναι ιδανικές για αρχιτέκτονες και επαγγελματίες γραφίστες, επαγγελματίες στο χρηματοοικονομικό και μηχανικό κλάδο, και άλλους οργανισμούς και εταιρίες που απαιτούν υψηλής απόδοσης οθόνες για εργασία με ακρίβεια στη λεπτομέρεια και τα χρώματα. Ενώ αυτές οι οθόνες Philips παρέχουν λύσεις για όλους τους επαγγελματίες, είναι επίσης αξιόπιστες για κάθε καθημερινή εργασία με τον υπολογιστή στο σπίτι, και ικανοποιούν όλα τα είδη των αναγκών και τον καθένα.

    Συνδεσιμότητα για κάθε εργασία

    Οι οθόνες Philips 326P1H και Philips 329P1H διαθέτουν ενσωματωμένο USB type-C docking station με τροφοδοσία ρεύματος (που σας επιτρέπει να φορτίσετε άμεσα το φορητό υπολογιστή έως και 90 W). Διευκολύνετε την εργασία σας συνδέοντας όλα τα περιφερειακά σας όπως το πληκτρολόγιο, το ποντίκι και το καλώδιο RJ-45 Ethernet απευθείας στο σταθμό σύνδεσης της οθόνης, και απολαύστε την απλότητα της λεπτής, αναστρέψιμης υποδοχής USB-C που επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτά τα χαρακτηριστικά και στον προσωπικό σας χρόνο, αφού σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές σε υψηλή ανάλυση, ενώ μεταφέρετε δεδομένα και φορτίζετε το φορητό σας υπολογιστή. Και ως ένα επιπλέον δώρο, αυτές οι οθόνες είναι σίγουρο ότι θα κάνουν το χώρο εργασίας σας πιο καθαρό από ποτέ. Η Philips 326P1H διαθέτει επίσης έξοδο DisplayPort που σας επιτρέπει να συνδέσετε αλυσιδωτά πολλαπλές οθόνες υψηλής ανάλυσης, χρησιμοποιώντας ένα μόνο καλώδιο από την πρώτη σας οθόνη στον υπολογιστή, χωρίς την ταλαιπωρία των υπερβολικών καλωδίων.

    Υψηλή ποιότητα εικόνας και οπτική άνεση

    Η λεπτομέρεια, τα χρώματα και η υψηλή ανάλυση είναι οι λέξεις-κλειδιά για αυτές στις οθόνες. Η Philips 326P1H εξασφαλίζει εικόνες Quad HD 2560 x 1440 pixel καθιστώντας εύκολη την προβολή κάθε λεπτομέρειας, ενώ η Philips 329P1H προσφέρει ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), εξασφαλίζοντας μία ρεαλιστική εμπειρία θέασης που ξεχωρίζει. Αυτά τα οπτικά χαρακτηριστικά αποτελούν την τέλεια απάντηση σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών αναγκών, όχι μόνο για γραφικές εφαρμογές 3D αλλά και για το χρηματοοικονομικό κλάδο όπου γίνεται χρήση λεπτομερών υπολογιστικών φύλλων. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν IPS οθόνη που προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178/178 μοιρών, καθιστώντας δυνατή τη θέαση από σχεδόν κάθε γωνία διασφαλίζοντας τη χρωματική ακρίβεια. Ως επιπλέον απόδειξη ότι αυτές οι οθόνες σχεδιάστηκαν με γνώμονα τον χρήστη, διατηρώντας την παραγωγικότητα και την ευεξία στο επίκεντρο, αποτελεί το γεγονός ότι διαθέτουν την τεχνολογία Flicker-Free για πιο άνετη θέαση και τη λειτουργία LowBlue Mode για παραγωγικότητα με ευκολία στα μάτια. Πληρούν επίσης το πρότυπο TUV Rheinland Eye Comfort για να αποτρέψουν την καταπόνηση των ματιών που προκαλείται από την παρατεταμένη χρήση του υπολογιστή.

    Η βιωσιμότητα ως προτεραιότητα

    Επιπροσθέτως, οι οθόνες αυτές έχουν μια «πράσινη» πλευρά τους χάρη στον οικολογικό σχεδιασμό τους. Και οι δύο διαθέτουν το PowerSensor, έναν αισθητήρα που ανιχνεύει εάν ο χρήστης βρίσκεται μπροστά από την οθόνη και αυτόματα μειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης όταν ο χρήστης αποχωρεί, εξοικονομώντας έτσι έως και 80% από τα ενεργειακά κόστη, και το LightSensor, ο οποίος προσαρμόζει τη φωτεινότητα της εικόνας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού για την τέλεια εικόνα με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

    Και οι δύο οθόνες συμμορφώνονται επίσης με τα πρότυπα RoHS, είναι πιστοποιημένες με EnergyStar 8.0 και EPEAT[1], και είναι πλήρως απαλλαγμένες από  επιβλαβείς ουσίες όπως μόλυβδος, υδράργυρος και PVC/BFR. Επιπλέον, το υλικό της συσκευασίας είναι 100% ανακυκλώσιμο.

    Η οθόνη Philips 326P1H είναι διαθέσιμη από τις αρχές Δεκεμβρίου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €489 ενώ η οθόνη Philips 329P1H θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Δεκεμβρίου με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €689.

    *******

    Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips: https://www.philips.gr/c-m-so/monitors

    [1] Η βαθμολογία EPEAT ισχύει μόνο όπου η Philips καταχωρεί το προϊόν. Παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.epeat.net/ για να δείτε την κατάσταση εγγραφής στη χώρα σας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles