23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέες οικιακές συσκευές για την κουζίνα έρχονται από την LG

    Η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει μια προηγμένη γαστρονομική εμπειρία στη CES® 2023 με τις νέες συσκευές κουζίνας. Το πλυντήριο πιάτων LG QuadWash® Pro, ο συνδυαστικός διπλός εντοιχισμένος φούρνος LG InstaView®, η ηλεκτρική εστία LG InstaView Double Slide-in και ο φούρνος μικροκυμάτων Over-the-Range διαθέτουν ισχυρή, αποτελεσματική απόδοση χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες της εταιρείας και εξαιρετική ευκολία χάρη στην  εφαρμογή LG ThinQ™.

    Πλυντήριο πιάτων LG QuadWash® Pro

    Για ένα γρήγορο και εύκολο συμμάζεμα μετά το γεύμα, το πλυντήριο πιάτων LG QuadWash® Pro μπορεί να καθαρίσει τα πιάτα και τα σκεύη σε μόλις μία ώρα. Το QuadWash® Pro διαθέτει ενισχυμένη ισχύ καθαρισμού, χρησιμοποιώντας ψεκαστήρες υψηλής πίεσης για να ψεκάζει τα πιάτα από  πολλαπλές γωνίες. Το προηγμένο πλυντήριο πιάτων της LG χρησιμοποιεί επίσης την τεχνολογία Dynamic Heat Dry™, η οποία διανέμει θερμό αέρα σε όλο το χώρο του πλυντηρίου για ταχύτερη απόδοση στεγνώματος και πιάτα έτοιμα για χρήση αμέσως μετά το πλύσιμο. Επιπλέον η αποκλειστική τεχνολογία TrueSteam® της LG βοηθά στη μείωση της εμφάνισης κηλίδων νερού, ώστε κάθε πιάτο, ποτήρι και κουτάλι, να παραμένει αστραφτερά καθαρό.

    Διπλός εντοιχισμένος φούρνος LG InstaView®

    Προσθέτοντας μια πινελιά φινέτσας στην κουζίνα, ο διπλός εντοιχισμένος φούρνος LG InstaView® διαθέτει καθαρό, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό που ενσωματώνει την αποκλειστική τεχνολογία InstaView® της LG – η οποία επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν στο εσωτερικό της συσκευής, χτυπώντας απλά δύο φορές το τζάμι, πώς εξελίσσεται το φαγητό τους χωρίς να επηρεάζεται η θερμοκρασία μαγειρέματος. Ο νέος φούρνος διαθέτει επίσης Steam Sous Vide, μια καινοτόμο λειτουργία μαγειρέματος που χρησιμοποιεί έλεγχο θερμοκρασίας ακριβείας για να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν γεύματα επιπέδου εστιατορίου στο σπίτι. Και για όσους αγαπούν τη γεύση και την υφή των τηγανητών φαγητών, η λειτουργία Air Fry παράγει τραγανές, γευστικές λιχουδιές με λιγότερο λίπος και χωρίς να απαιτείται προθέρμανση.

    Ηλεκτρική εστία LG InstaView® Double Slide-in

    Ιδανική για μεγάλες οικογένειες ή για όσους θέλουν να διασκεδάζουν, η ηλεκτρική εστία LG InstaView® Double Slide-in διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα που επιτρέπει το μαγείρεμα πολλών πιάτων ταυτόχρονα. Ο φούρνος αξιοποιεί την τεχνολογία ProBake Convection® της LG για να μαγειρεύει γρήγορα και σχολαστικά χωρίς καμία προθέρμανση, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν νόστιμα, ομοιόμορφα μαγειρεμένα γεύματα. Η τεχνολογία UltraHeat™ της LG είναι μια άλλη καινοτομία που εξοικονομεί χρόνο, παρέχοντας γρήγορη θέρμανση. Η νέα σειρά InstaView® είναι επίσης συμβατή με την υπηρεσία συνταγών LG ThinQ Recipe.

    Φούρνος μικροκυμάτων LG Over-the-Range

    Ο φούρνος μικροκυμάτων LG Over-the-Range κάνει το μαγείρεμα πιο εύκολο με νέες έξυπνες λειτουργίες, όπως το Steam cook και το Simmer cook. Η λειτουργία Steam cook – που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το παρεχόμενο steam bowl– είναι ιδανική για να ζεσταίνετε τα τρόφιμα με απολαυστικά αποτελέσματα και διατηρεί περισσότερο την ποιότητα των λαχανικών. Παράλληλα, η λειτουργία Simmer cook χρησιμοποιεί μέτρια θερμότητα για να μαλακώσει απαλά τα τρόφιμα. Ο νέος φούρνος μικροκυμάτων διαθέτει επίσης την τεχνολογία LG ThinQ, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες έξυπνες υπηρεσίες συνταγών και να επωφεληθούν από μια σειρά έξυπνων λειτουργιών  μέσω της εφαρμογής ThinQ για smartphone. Επιπλέον, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση στην υπηρεσία ThinQ Care της LG για την πρόληψη προβλημάτων, πριν αυτά εμφανιστούν.

    «Αυτές οι premium λύσεις κουζίνας ενσωματώνουν τις τελευταίες, καινοτόμες τεχνολογίες μας για μια πιο γρήγορη, έξυπνη και πιο εύκολη εμπειρία μαγειρικής και καθαριότητας», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε προηγμένες συσκευές κουζίνας που βοηθούν τους καταναλωτές να απολαμβάνουν μια καλύτερη γαστρονομική καθημερινότητα στο σπίτι».

    Οι επισκέπτες της CES 2023 στο Λας Βέγκας από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου μπορούν να γνωρίσουν τις έξυπνες λύσεις κουζίνας της LG στο εκθεσιακό της περίπτερο (#15501, Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας).

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles