22.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Νέες πληροφορίες για το Witcher 4 – Πως θα αξιοποιήσει η CD Projekt την ΑΙ

    Μέσα στο 2022, η πολωνική CD Projekt Red αποκάλυψε στους fans ότι είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στο εξαιρετικά δημοφιλές Witcher franchise, ανακοινώνοντας ένα νέο παιχνίδι με την κωδική ονομασία Polaris, το οποίο θα αναπτυχθεί σε Unreal Engine.

    Όσο ο καιρός προχωρά, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με το The Witcher 4. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Reuters, ο Co-CEO της εταιρείας Adam Badowski αποκάλυψε ότι το Polaris θα μπει σε φάση παραγωγής μέσα στο 2024 και 400 περίπου άτομα θα εργάζονται πάνω στο project.

    Πριν από μερικούς μήνες, είχε διαρρεύσει η φήμη ότι περισσότεροι από 300 developers, είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στο Witcher 4. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη διετία, είναι συναρπαστικό να μαθαίνουμε ότι αναπτύσσεται σιγά σιγά και ότι όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι της CDPR εμπλέκονται σε αυτό.

    Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο Badowski αναφέρθηκε και στο ρόλο που θα παίξει η τεχνητή νοημοσύνη, τονίζοντας ότι η εταιρεία δε σκοπεύει να αντικαταστήσει τα μέλη της ομάδας της με την ΑΙ. Ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής: «Πιστεύουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση ορισμένων διαδικασιών στην παραγωγή παιχνιδιών, αλλά όχι να αντικαταστήσει τους ανθρώπους».

    Διαβάστε επίσης:

    The Elder Scrolls Online: Έρχεται νέο expansion τον Ιούνιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles