22 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Νέες προσθήκες στο cast του Superman: Legacy – Ποιους επέλεξε ο James Gunn

    Μπορεί ακόμη να μην έχει επιλέξει τον Lex Luthor ή τον Jimmy Olsen, αλλά ο συν-επικεφαλής των DC Studios, James Gunn, καλύπτει ήδη τους μικρούς ρόλους στο επερχόμενο “Superman: Legacy“. Τρία ονόματα έχουν προστεθεί στο καστ, καθένα από τα οποία παίζει μια εκδοχή ενός ήρωα της DC. Αρχικά, ο “Castle” και “The Rookie” Nathan Fillion έχει επιλεγεί ως Guy Gardner, μία από τις ανθρώπινες ενσαρκώσεις του Green Lantern. Ο Fillion και ο Gunn είναι παλιοί φίλοι που έχουν συνεργαστεί σε project όπως το “Slither” και το “The Suicide Squad”.

    Στη συνέχεια, η ηθοποιός του “Dora and the Lost City of Gold” και της “Rosaline” Isabela Merced έχει εξασφαλίσει το ρόλο του Hawkgirl. Τέλος, ο Edi Gathegi (“The Black List”, “Twilight”) έχει επιλεγεί ως Michael Holt/Mister Terrific. Το τρίο ενώνεται με τον David Corenswet (“Hollywood”) ως Man of Steel μαζί με τη Rachel Brosnahan (“The Marvelous Mrs. Maisel”) ως Lois Lane.

    Η νέα ταινία θα επικεντρωθεί στο Superman που εξισορροπεί την κρυπτονική κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του. Ο χαρακτήρας είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου – προσφέροντας καλοσύνη σε έναν κόσμο που σκέφτεται την καλοσύνη ως παλιομοδίτικη.

    Ο Gunn ανέφερε προηγουμένως ότι οι χαρακτήρες θα εμφανιστούν σε έναν κόσμο όπου υπάρχουν ήδη υπερήρωες, σε αντίθεση με το να πρέπει να το χτίσουν ένας κάθε φορά. Το casting έρχεται ακριβώς δύο χρόνια πριν το “Superman: Legacy” προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στις 11 Ιουλίου 2025.

    Διαβάστε επίσης:

    Wonka: Μεταμορφώθηκε σε εκκεντρικό σοκαλατοποιό ο Timothée Chalamet (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles