19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Νέες σκηνές από την ταινία Uncharted μαρτυρούν τη σύνδεση με τα video games

    Στις 17 Φεβρουαρίου αναμένεται να βγει στις αίθουσες η κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted. Οι φανατικοί του παιχνιδιού σίγουρα δε θα χάσουν την πρεμιέρα της ταινίας, καθώς, ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής, είναι πολλά υποσχόμενο.

    Λίγες μέρες πριν την προβολή, 2 νέες σκηνές κυκλοφόρησαν από τη Sony Pictures, στις οποίες μπορούμε να δούμε τον Tom Holland ως Nate και τον Mark Wahlberg στο ρόλο του Sully, οι οποίοι αν καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate.

    Για αυτούς που θέλουν να ρίξουν μια κλεφτή ματιά, ακολουθούν παρακάτω οι 2 νέες σκηνές, που βγήκαν στη δημοσιότητα μέσω του Collider.

    Διαβάστε επίσης: Οι ταινίες της εβδομάδας: Στους κινηματογράφους το Moonfall του Roland Emmerich (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles