21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ταινίες: 50/50, Project X, Λόραξ, Τιτανικός 3D, Ολιγαρχία και Αγανακτισμένοι

    50/50
    Βασισμένο εν μέρει στην περιπέτεια με τον καρκίνο του σεναριογράφου Will Reiser, το φιλμ του Jonathan Levine είναι μία συγκινητική ιστορία «αντιμετώπισης» αυτής της ασθένειας, όταν αυτή συμβαίνει στον εικοσάχρονο Άνταμ (Joseph Gordon-Levitt). Με την βοήθεια του κολλητού του Κάιλ (Seth Rogen) αποφασίζει να μην το βάλει κάτω, προσπαθώντας να «παλέψει» την κατάσταση με χιούμορ και αισιοδοξία.

    Project X
    Έχοντας βαρεθεί να τους θεωρούν losers, τρεις έφηβοι θέλουν να κάνουν τον κόσμο να αλλάξει γνώμη γι’ αυτούς, στήνοντας το πιο τρελό πάρτι ever. Οι παραγωγοί του Hangover, ξέρουν πως οι λέξεις «party», «χάος» κλπ. είναι σκέτο χρυσωρυχείο.

    Λόραξ (3D)
    Ο οικολογικός μύθος του Dr. Seuss αναφέρεται σ’ ένα μυστηριώδη, μυστακοφόρο πλάσμα που προειδοποιεί έναν νεαρό επιχειρηματία για τους κινδύνους της εκβιομηχάνισης στον φυσικό κόσμο. Είναι η τέταρτη προσαρμογή βιβλίου του Dr. Seuss, η συγκεκριμένη από τους δημιουργούς του Εγώ, ο Απαισιότατος.

    Τιτανικός 3D
    To μυθικό πλέον φιλμ του James Cameron των 11 Όσκαρ και των εισπράξεων που έχουν φτάσει το 1.8 δις. δολάρια (!) επιστρέφει σε 3D μορφή και όσοι είχαν αγαπήσει αυτό το κλασικό δείγμα κινηματογράφου είναι σίγουρο πως θα σπεύσουν να το απολαύσουν ξανά.

    Ολιγαρχία
    O Στέλιος Κούλογλου σκηνοθετεί ένα ακόμα ντοκιμαντέρ που φυσικά αναφέρεται στη «βία» του Παγκόσμιου Οικονομικού Συστήματος και στη χούφτα των τραπεζιτών και πολιτικών που κυβερνούν τον κόσμο περιφρονώντας τη δημοκρατία. Πιο συγκεκριμένα επικεντρώνεται στην οκταμελή ομάδα της Φρανκφούρτης που λύνει και δένει. Με την κακή έννοια…

    Τρεις Μέρες Ευτυχίας
    Ο Δημήτρης Αθανίτης σκηνοθετεί την Αθήνα της κρίσης και πιο συγκεκριμένα τρεις γυναίκες που προσπαθούν να επιβιώσουν και που μέσα σε τρεις μέρες οι ζωές τους θα συνδεθούν και θα αλλάξουν.

    Οι Αγανακτισμένοι
    Το ντοκιμαντέρ του Tony Gatlif που αναφέρεται στο κίνημα των αγανακτισμένων, άντλησε την έμπνευσή του από το best seller «Αγανακτήστε!» του Στεφάν Εσέλ. Η οικονομική κρίση και το σύννεφο αβεβαιότητας που κρέμεται πάνω από την Ευρώπη, εκφράζονται μέσα από μία αφρικανή μετανάστρια που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα σε μια αφιλόξενη Ευρώπη. Θα δείτε και λήψεις από τα κινήματα διαμαρτυρίας στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ελλάδα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles