18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ταινίες: O goth-rocker Sean Penn, o action John Carter, η Elena και το Κιλιμάντζαρο

    Εκεί που Χτυπάει η Καρδιά μου
    Ο Sean Penn βάζει make-up και κραγιόν, πιάνει την κιθάρα και ιδού η καλύτερη κινηματογραφική αποτύπωση του Robert Smith των Cure… Ο Cheyenne είναι ένας πενηντάρης, πρώην ροκ σταρ που ζει στο Δουβλίνο. Ο θάνατος του πατέρα του, με τον οποίο δεν μιλούσαν, θα τον βρει στη Νέα Υόρκη, στην αρχή ενός road trip και στο κατόπι ενός Ναζί. Η τραγωδία που θα έρθει στην επιφάνεια θα τον κάνει να συνειδητοποιήσει πράγματα που δεν φανταζόταν ποτέ. Του Paolo Sorrentino του περίφημου Il Divo.

    John Carter
    H πολυαναμενόμενη προσαρμογή των κλασικών ιστοριών περιπέτειας του Edgar Rice Burroughs (που έσκισε στο box office αλλά οι κριτικές δεν είναι μαζί του…), και του στρατιώτη του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου που θα βρεθεί στον… Άρη. Μιλάμε για μία (σχεδόν) family-friendly ταινία της Disney, σε σκηνοθεσία του Andrew Stanton, ο άνθρωπος πίσω από τα Finding Nemo και WALL-E της Pixar, κάνει εδώ το live-action ντεμπούτο του, σε σενάριο από τον αναγνωρισμένο μυθιστοριογράφο Michael Chabon.

    Μυστηριώδης Εξαφάνιση
    Οι ματάρες της Amanda Seyfried πρωταγωνιστούν στο θρίλερ του βραζιλιάνου σκηνοθέτη Heitor Dhalia, ερμηνεύοντας την Τζιλ Πάρις, που επιστρέφοντας στο σπίτι της ένα βράδυ, θα ανακαλύψει πως η αδελφή της έχει εξαφανιστεί.Μιας και η ίδια είχε στο παρελθόν πέσει θύμα απαγωγής ενός serial killer, πιστεύει πως η αδελφή της έχει πέσει θύμα του ίδιου δολοφόνου.

    Ο Διάβολος Μέσα της
    Η ταινία που ζηλεύει κάθε παραγωγός του Χόλιγουντ. 1 εκατομμύριο κόστος παραγωγής, 70 στο box office! Ο εξορκισμός εξακολουθεί να έχει τρελή πέραση ως θεματολογία στο κινηματογράφο και ο William Brent Bell σκηνοθετεί την ιστορία που αναφέρεται σε μία κόρη που προσπαθώντας να καταλάβει πως και γιατί η μητέρα της είχε δολοφονήσει προ εικοσαετίας τρία άτομα, θα την επισκεφτεί στο ψυχιατρικό ίδρυμα της Ιταλίας. Όταν θα προσλάβει δύο νεαρούς εξορκιστές για να την θεραπεύσουν, τότε θα ξαμοληθούν οι δαίμονες

    Τα Χιόνια του Κιλιμάντζαρο
    O Γάλλος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Robert Guédiguian, εμπνέεται από το ποίημα του Βίκτωρος Ουγκώ «How good are the poor», και ζουμάρει επάνω στην αξία της οικογένειας. Που την ηρεμία εκείνης που πρωταγωνιστεί στην ταινία, θα διαταράξουν ένοπλοι ληστές, που έχουν ως στόχο τα χρήματα που τους χάρισαν οι φίλοι τους για την επέτειο του γάμου του αντρόγυνου. Που είχαν σκοπό να τα διαθέσουν για ένα ταξίδι στο Κιλιμάντζαρο.

    Elena
    Ο Andrei Zvyagintsev κάνει τη δική του αναφορά στη Ρωσία του σήμερα, όπου προκειμένου να επιβιώσεις, οι γραμμές ανάμεσα στην ηθική και την παρανομία γίνονται πολύ λεπτές. Η Έλενα και ο Βλαντιμίρ είναι το ηλικιωμένο ζευγάρι που ζουν μαζί, έχοντας παιδιά από τους προηγούμενους γάμους τους. Όταν ο Βλαντιμίρ θα ανακοινώσει στην Έλενα, άρρωστος πια, πως πρόκειται να αφήσει στην κόρη του όλη την περιουσία του, εκείνη θα σκεφτεί ένα σχέδιο για να αλλάξει τη μοίρα και να επωφεληθεί ο γιος της…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles