11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέες ταινίες: Ραλφ Η Επόμενη Πίστα, Εντιμότατοι Απατεώνες, Ο Κυνηγός

    Ραλφ Η Επόμενη Πίστα
    Κατά πολλούς το καλύτερο animation της χρονιάς με διαφορά. Και όχι μόνο… Το γεγονός πως η Disney ανέθεσε τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας της κινουμένων σχεδίων στον βραβευμένο με Emmy, Rich Moore για τα ανεπανάληπτα “The Simpsons” και “Futurama” δεν είναι καθόλου τυχαίο. Από την άλλη, ο John Lasseter, επικεφαλής των Pixar και Walt Disney Animation Studios και executive producer του φιλμ θα πει: “Μια καλή ταινία κινουμένων σχεδίων κάνει τρία πράγματα πολύ καλά. Διηγείται μια ελκυστική ιστορία, απρόβλεπτη ιστορία που καθηλώνει τον θεατή, φιλοξενεί πραγματικά αξιομνημόνευτους και γοητευτικούς χαρακτήρες και τέλος τα κάνει όλα αυτά σε έναν αληθοφανή κόσμο. Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν σε αυτή την ταινία είναι ότι έχουμε τέσσερις τέτοιους κόσμους. Ο ένας είναι ο 8-bit κόσμος του Μαστρο-Φέλιξ, έχουμε τον σουρεαλιστικό κόσμο του Hero’s Duty και τον πολύ χαριτωμένο κόσμο του Sugar Rush που έχει μια γεύση από γιαπωνέζικο anime. Ο τέταρτος κόσμος είναι ο Κεντρικός Σταθμός Παιχνιδιών, για τον οποίο έχουμε εμπνευστεί από τον Grand Central Station της Νέας Υόρκης”… Το άνοιγμα του φιλμ είναι το καλύτερο άνοιγμα ταινίας Disney στην Αμερική σπάζοντας τα ρεκόρ που είχαν σημειώσει τα «Μαλλιά Κουβάρια» και «ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

    Εντιμότατοι Απατεώνες
    H ταινία του 1966 που είχε ως πρωταγωνιστές τους Michael Caine και Shirley MacLaine, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε σενάριο μάλιστα των αδελφών Coen. Ο Colin Firth καταστρώνει ένα περίτεχνο σχέδιο για να εκδικηθεί το πρώην αφεντικό του, έναν βαθύπλουτο και παθιασμένο συλλέκτη έργων τέχνης. Για να καταφέρει να του πουλήσει έναν πλαστό πίνακα του Monet, θα συνεργαστεί με μία εκκεντρική και απρόβλεπτη πρωταθλήτρια του Rodeo (Cameron Diaz), κάτι που θα προκαλέσει διάφορα προβλήματα στο σχέδιο του.

    https://www.youtube.com/watch?v=nq8LwPHBwtY

    O Κυνηγός
    Σύμφωνα με πολλούς Αυστραλούς, ο τελευταίος τίγρης της Τασμανίας δεν πέθανε το 1936 αλλά εξακολουθεί να ζει. Ο Μάρτιν Ντέιβιντ, (William Dafoe) μετά από αρκετά περιστατικά που μαρτυρούν την ύπαρξή του εξαφανισμένου τίγρη της Τασμανίας, ξεκινά ένα κυνήγι για να τον βρει και να πάρει ένα δείγμα από το DNA του ώστε να μπορέσουν να γίνουν κλώνοι και να σωθεί τελικά το είδος. Παράλληλα όμως ξεκινά ένα «κυνήγι» που φέρνει στην επιφάνεια τους δεσμούς των ανθρώπινων σχέσεων αλλά και της σχέσης του ανθρώπου με τη φύση.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles