15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Neffos X1 Lite από την TP-Link: Μία κομψή και λειτουργική πρόταση σε προσιτή τιμή

    H TP-Link παρουσιάζει την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά smartphone Neffos -το Neffos X1 Lite– που προσφέρει πιο απλή και εύκολη εμπειρία χρήσης. Σε συνέχεια της επιτυχίας του αρχικού Χ1, το Χ1 Lite στηρίζεται στα βασικά χαρακτηριστικά του, ενώ δίνει προτεραιότητα στην ευκολία λειτουργίας και χρήσης της συσκευής.

    X1-lite-couple1

    Εντυπωσιακός Σχεδιασμός

    Το X1 Lite είναι συμμετρικά σχεδιασμένο και διαθέτει διπλή καμπύλη στο πίσω μέρος, επιτρέποντας την εύκολη χρήση με το ένα χέρι, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να στέλνει μηνύματα ή να τραβάει φωτογραφίες εν κινήσει. Το πλαστικό περίβλημα επιτρέπει στο X1 Lite να έχει βάρος μόλις 138 γραμμάρια. Οι στενές άκρες (2.75mm) και το 2.5DD κρύσταλλο δημιουργούν την απόλυτη εμφάνιση, ενώ η οθόνη με τεχνολογία in-cell IPS προσφέρει μια πιο φωτεινή και ζωντανή απεικόνιση. Όλα τα παραπάνω καθιστούν το X1 Lite ιδανικό για να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας βίντεο, ταινίες και σειρές. Η αφή 10 σημείων βελτιώνει την εμπειρία του gaming δημιουργώντας πιο ακριβή και ευέλικτη ανταπόκριση της οθόνης LCD. Το διπλό άγγιγμα της οθόνης παρέχει περισσότερη ευκολία, επειδή ενεργοποιεί την οθόνη χωρίς να χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί power. Το X1 Lite αποδεικνύει ότι η ομορφιά και η λειτουργικότητα μπορούν να συνυπάρξουν.

    Καθαρές φωτογραφίες

    Η πίσω κάμερα διαθέτει αισθητήρα 13MP με φωτισμό στο πίσω μέρος και φακό 5P. To PDAF (phase-detection auto-focus) εστιάζει σε μόλις 0.2 δευτερόλεπτα και διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή σας. Ο φακός έχει διάφραγμα f/2.0 με μικρό πεδίο βάθους και καθιστά πιο εύκολη τη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η λειτουργία Real-time Night shooting σας επιτρέπει να δείτε ακριβώς πως θα είναι η φωτογραφία που θα τραβήξετε στο σκοτάδι, μετατρέποντας ουσιαστικά την κάμερα σε ζευγάρι γυαλιών νυχτερινής όρασης μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το περιθώριο λάθους όταν τραβάτε φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό. Η μπροστινή κάμερα είναι 5MP και έχει φακό ευρείας λήψης 84° και real-time capability, που επιτρέπει στον χρήστη να τραβάει selfies υψηλής ποιότητας.

    Καινοτομίες με εξελιγμένο Fingerprint Sensor

    O αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων (fingerprint sensor) προσφέρει μια πιο ασφαλή επιλογή ξεκλειδώματος. Οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι του αισθητήρα επιτρέπουν ξεκλείδωμα 360° και μειώνουν το χρόνο που χρειάζεται για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας σε μόλις 0,2 (2/10 του δευτερολέπτου) δευτερόλεπτα. Τα στοιχεία των δακτυλικών αποτυπωμάτων βελτιώνονται ανάλογα με τη χρήση, έτσι ώστε όσο πιο συχνά ξεκλειδώνετε το Neffos X1 Lite, τόσο πιο γρήγορη και ακριβής να γίνεται η διαδικασία. Με τη χρήση του αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος θα έχετε τη δυνατότητα να τραβάτε και selfies και η διαδικασία λήψης των αγαπημένων σας φωτογραφιών γίνεται πιο απλή και αποτελεσματική.

    Υψηλές Επιδόσεις

    Το X1 Lite υποστηρίζεται από οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek για την καλύτερη δυνατή απόδοση, ενώ η GPU (Mali 860 MP2) με εσωτερική μνήμη 16GB & RΑM 2GB, βοηθούν στο μέγιστο την δυνατότητα πολλαπλών λειτουργιών (multi-tasking) Τα παραπάνω χαρακτηριστικά καθιστούν την απόδοση του κινητού αξιόπιστη και ισχυρή. Οι χρήστες θα μπορούν να διαχειρίζονται βασικές λειτουργίες ενός smartphone, όπως περιήγηση στο διαδίκτυο και λήψη φωτογραφιών, καθώς και πιο απαιτητικές λειτουργίες, όπως video streaming και παιχνίδια. Βασισμένο στο Android 7.0, το X1 Lite χρησιμοποιεί NFUI (Neffos User Interface) 2.0 καθιστώντας την χρήση του πιο εύκολη και φυσική. Μια μπαταρία 2550 mAh αντικαθιστά την μπαταρία 2250 mAh του Χ1 προσφέροντας μεγαλύτερη αυτονομία.

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    To Neffos X1 Lite θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά τον Ιούλιο, με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 149,9 ευρώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles