20.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Νέο απολαυστικό trailer για το Justice League Snyder’s Cut, το οποίο θα σας ανοίξει την όρεξη!

    Όλοι γνωρίζουμε ότι το Justice League όταν κυκλοφόρησε το 2017, μόνο θλίψη γέμισε στους περισσότερους fans της DC και των superheroes, καθώς ήταν κατώτερο των περιστάσεων. Κάτι πήγε πολύ στραβά με το Justice League, αλλά ευτυχώς που υπάρχει πλέον το Snyder’s Cut, το οποίο ελπίζουμε ότι θα διορθώσει την κατάσταση, φτάνοντας πιο κοντά στο αρχικό όραμα του εμπνευστή της παραγωγής. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε το story που έχει προηγηθεί, ο Zack Snyder αρχικά κρατούσε την σκηνοθετική κλακέτα, όμως λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το project περίπου στο μέσον του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναλάβει ο Joss Whedon, ο οποίος πραγματοποίησε στη συνέχεια πολλά reshoots και το τελικό αποτέλεσμα έγινε… μαντάρα.

    Τόσο οι κριτικοί, όσο και οι fans δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την εκδοχή του Whedon και τώρα περίπου 4 χρόνια μετά το release τους, όλες οι ελπίδες έχουν εναποτεθεί σε αυτή την νέα έκδοση του Snyder. Ρίχνοντας μια ματιά στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε, οι αλλαγές φαίνονται αρκετά, ενώ μάλιστα θα έχει και τον… Joker! Το Snyder’s Cut του Justice League είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στο HBO Max στις 18 Μαρτίου και η διάρκεια του θα αγγίζει τις 4 ώρες, καθώς θα προσφέρει μπόλικο υλικό που το βλέπουμε για πρώτη φορά. Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο… Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε!

    https://youtu.be/vM-Bja2Gy04

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles