13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο Apple TV box 4Κ με ανανεωμένο remote και A12 Bionic chip (Apple Spring Loaded Event)!

     Το περιμέναμε και πράγματι οι φήμες επιβεβαιώθηκαν, καθώς στο πλαίσιο του εαρινού event της, η Apple ανακοίνωσε ένα φρέσκο και updated Apple TV streaming box, σηματοδοτώντας ουσιαστικά το πρώτο προϊόν στη συγκεκριμένη κατηγορία ύστερα από το 2017. Το νέο Apple TV box έρχεται με το Α12 Bionic chip, καθώς η Apple θέλησε να δώσει περισσότερο boost στις δυνατότητες του νέου κουτιού της. Με το εν λόγω chipset, το Apple TV θα μπορεί να παίζει HDR video με Dolby Vision σε πολύ υψηλότερα frame rates, ενώ παράλληλα θα μπορεί να κάνει video decoding πολύ πιο γρήγορα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπευθύνους της Apple θα επιτρέπει ακόμη και το streaming στα 60 fps σε ποιότητα Dolby Vision μέσω AirPlay στο iPhone 12 Pro.

    Όμως εκτός από το νέο silicon chip, το ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει το νέο επανασχεδιασμένο Siri remote. Κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο, έρχεται με πιο εργονομικό σχεδιασμό και επιπλέον buttons που είναι βέβαιο ότι θα διευκολύνουν τη ζωή τους. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό το νέο Siri Remote θα μπορεί να λειτουργήσει και με τα προηγούμενα Apple boxes. Σε ότι έχει να κάνει με τη τιμή, το updated Apple TV 4K θα κυκλοφορήσει σε δύο storage configurations, με το ένα μοντέλο να προσφέρει 32GB και κόστος στα 179 δολάρια και το πιο μεγάλο σε χωρητικότητα έρχεται με 64GB στα 199 δολάρια. Και οι δύο αυτές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν μέσα στο Μάιο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles