11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο εκρηκτικό trailer από το Transformers: The Last Knight!

    Οι Michael Bay επιστρέφει σε μία ακόμη ταινία που είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των Transformers και όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλά special effects και μοναδικές στιγμές δράσης (αλλά και τις πατροπαράδοτες εκρήξεις όπως όλες οι action movies του γνωστού παραγωγού και σκηνοθέτη). Στο The Last Knight που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον προσεχή Ιούνιο και παρουσιάζει έναν κόσμο όπου οι Transformers και οι άνθρωποι βρίσκονται σε έναν πόλεμο που έχει εξαντλήσει και τις δύο πλευρές.

    transformers-5-last-knight-score-steve-jablonsky
    Το κλειδί για την σωτηρία του ανθρωπίνου γένους βρίσκεται κρυμμένο στο παρελθόν του πλανήτη μας, καθώς με τον Optimus Prime να μην βρίσκεται στο προσκήνιο, οι δεινόσαυροι-ρομπότ (Dinobots) είναι θα κληθούν να αλλάξουν τα δεδομένα και να σώσουν την κατάσταση σε μία μάχη όπου δεν υπάρχουν “καλοί” και “κακοί”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Mark Wahlberg, Sir Anhtony Hopkins και Laura Haddock και όπως θα διαπιστώσετε και από το trailer που ακολουθεί υπάρχουν πολλές στιγμές δράσης, με το Last Knight να παραμένει πιστό στην ατμόσφαιρα και στο κλίμα των προηγούμενων Transformers movies. Ελπίζουμε ότι η ταινία θα είναι ποιοτικά ανώτερη από τις προηγούμενες διότι πέραν των εκρήξεων… μάλλον δεν έχουμε να θυμόμαστε και πολλά από την τελευταία κινηματογραφική απόπειρα των αγαπημένων γιγαντιαίων ρομπότ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles