19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Νέο gaming Inspiron Desktop από την Dell (και δεν είναι Alienware)!

    Είναι γνωστό ότι η Dell έχει αγοράσει εδώ και καιρό την Alienware, η οποία ως γνωστόν θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των high-end gaming PCs. Για αυτό και σίγουρα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην Computex 2017 που διεξάγεται στην Taipei της Taiwan, η Dell πρόσθεσε ένα ακόμη gaming PC στην οικογένεια των Inspiron desktops. Το νέο Dell Inspiron Gaming Desktop που παρουσιάστηκε πρόκειται για μία πρόταση η οποία θα καλύπτει όλα τα πορτοφόλια, ανάλογα με τις διαθέσεις και την οικονομική δυνατότητα του εκάστοτε gamer, ενώ το βασικό χαρακτηριστικό του θα είναι ότι θα προσφέρει ένα πλήθος από customization options.

    Inspiron 5675 Gaming Desktop, Standard Imagery, Codename: Red Skull, base configuration in titanium silver, shown with LEDs on and off.

    Όπως έγινε γνωστό, το Inspiron Gaming Desktop θα διαθέτει CPU και GPU που φέρουν την υπογραφή της AMD, συνδυάζοντας έτσι A10 processors και κάρτες γραφικών AMD Radeon RX560 οι οποίες συνεργάζονται με 8GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο με 1TB αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά η νέα gaming πρόταση της Dell θα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη, πράγμα που σημαίνει ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει τα δικά του hardware components, προσθέτοντας Ryzen 7 Processors, 32GB RAM, SSD δίσκους, GeForce GTX 1060 κάρτα γραφικών και πολλά ακόμη. Ακόμη η Dell δεν έχει καταλήξει στο τελικό κόστος όλων των components, αλλά ενδεχομένως η συγκεκριμένη πρόταση να ξεκινάει από τα 600 και να καταλήγει στα 2000 ευρώ. 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles